Gazete Vatan Logo

Özel Güvenlik sınavı ne zaman, 99. Dönem ÖGG sınav tarihi açıklandı mı?

99. dönem ÖGG sınavı için yapılan aramalar arttı. Özel Güvenlik sınavı araştırmaları devam ederken, konu hakkında açıklama yapıldı. Peki, Özel Güvenlik Sınavı ne zaman, ÖGG sınav tarihi açıklandı mı? İşte ÖGG 99. dönem Özel Güvenlik Sınav tarihi…

Özel Güvenlik sınavı ne zaman, 99. Dönem ÖGG sınav tarihi açıklandı mı?

Özel Güvenlik sınavı yoğun bir şekilde araştırılıyor. 98 dönem Özel Güvenlik Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla gözler 99. Dönem ÖGG sınavlarına çevrildi. EGM tarafından gerçekleştirilen ÖGG sınavı ile ilgili detaylar Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi sitesi üzerinden paylaşılıyor. Peki, ÖGG 99. Dönem sınavı ne zaman?

ÖGG 99. Dönem sınavı ne zaman?

2022 yılında 99. dönem temel eğitim ve 75. yenileme eğitim sınavı 27 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Sınav sonucunu öğrenmek isteyen adaylar Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi sitesi olan https://onlineislemler.egm.gov.tr/ adresi üzerinden sınav sonuçlarına öğrenebilirler. Adaylar sisteme giriş yaparken T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu ile sınav sonuçlarına ulaşabilirler.

ÖGG sınav sonucuna nasıl itiraz edilir?

Yazılı sınav sorularına veya sınav sonucuna itiraz etmek isteyen adaylar Halkbank şubeleri üzerinden sınav adı ve kimlik bilgileri ile 50 TL ücret yatırarak sınav itirazında bulunabilirler.

İlgili banka şubesinden ücreti yatıran adaylar ücreti yatırdıklarını dair ellerinde bulunan dekontu İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine giderek teslim etmesi gerekmektedir. Kurumda bulunan personelleri de adayların veri girişlerini yap ara ÖGNET üzerinden itiraz işlemini gerçekleştirecektir. Ücreti yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmamaktadır.

Haberin Devamı