Gazete Vatan Logo

Belli oldu! Polis promosyonu 27 bin oldu mu, ne kadar 2022? EGM Polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu duyurdu. EGM'den yapılan açıklamada, 18 Mart 2022'de Vakıfbank ile imzalanan maaş promosyon protokolünde polislere aylık ödenecek tutarın 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlandığını belirtildi. Peki, Polis promosyonu ne kadar, 27 bin mi oldu, polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak?

Belli oldu! Polis promosyonu 27 bin oldu mu, ne kadar 2022? EGM Polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak?

Polis promosyonu ne kadar, polis maaş promosyonu belli oldu mu? Polislere verilecek promosyon miktarı netleşti. EGM’den yapılan açıklamada “Teşkilatımızın maaş Promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde 5 yıllık süre için Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş ile imzalanmıştı. Bahse konu protokol ile tüm personeli kapsayacak şekilde, aylık ödemelerin 300 TL olması ve enflasyon karşısında değer kaybetmemesi için her altı ayda bir memur maaş zammı oranında artırılması şartı getirilmişti.” İfadeleri kullandı. Peki, EGM Polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak, Polis promosyonu 27 bin mi?

Polis promosyonu ne kadar, 27 bin mi?

EGM'den yapılan açıklamada 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesinin karara bağlandığı belirtildi.

EGM Polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak?

Promosyon peşin ve tek seferde 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla ödenecek.

EGM'den yapılan açıklamada, 18 Mart 2022'de Vakıfbank ile imzalanan maaş promosyon protokolünde polislere aylık ödenecek tutarın 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlandığını belirtildi. “Promosyon ödemesinde her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artış yapılacak” ifadelerine de yer verilen açıklamada 300 TL'nin sabit bir rakam olmadığı açıklandı. 

Haberin Devamı