Polis promosyon ne zaman yatacak, EGM polis promosyonu neden yatmadı? Polislerin promosyonu ertelendi mi?
Polis promosyon ne zaman yatacak, EGM polis promosyonu neden yatmadı? Polislerin promosyonu ertelendi mi? Promosyon ödemesi alacak polisler, ödemelerin ne zaman, hangi gün hesaba yatacağını sorgularken Emniyet Genel Müdürlüğü, polis promosyonu ücretinin tek seferde hesaba yatırılacağını açıkladı. Peki, Polis promosyon ne zaman yatacak, 1 Kasım’da neden yatmadı? Polis promosyonu ertelendi mi?
1.11.2022 Çalışma Hayatı
Polis promosyonu ne zaman yatar? Emniyet promosyonlarının ödeneceği tarih!
Polis promosyonu ne zaman yatar? Emniyet promosyonlarının ödeneceği tarih! Polislere ödenecek promosyonlarla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü açıklama yaptı. Yeni promosyon protokolünün belirlendiğini duyuran Emniyet Genel Müdürlüğü, ödemelerin peşin ve tek seferde ödeneceğini açıkladı. Peki, Polis promosyonu ne zaman yatar? Emniyet promosyonlarının ödeneceği tarih!
26.10.2022 Memur
Belli oldu! Polis promosyonu 27 bin oldu mu, ne kadar 2022? EGM Polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak?
Belli oldu! Polis promosyonu 27 bin oldu mu, ne kadar 2022? EGM Polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak? Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu duyurdu. EGM'den yapılan açıklamada, 18 Mart 2022'de Vakıfbank ile imzalanan maaş promosyon protokolünde polislere aylık ödenecek tutarın 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlandığını belirtildi. Peki, Polis promosyonu ne kadar, 27 bin mi oldu, polis maaş promosyonu tek seferde mi yatacak?
28.09.2022 Çalışan Hakları
Polis maaş promosyonu 2022 ne kadar oldu, Vakıfbank promosyonu ne zaman verecek? EGM Polis promosyonunda son durum!
Polis maaş promosyonu 2022 ne kadar oldu, Vakıfbank promosyonu ne zaman verecek? EGM Polis promosyonunda son durum! Polis maaş promosyonu anlaşması için aramalar araştırılıyor. Emeklilere yapılan maaş promosyon kampanyalarının ardından polis maaş promosyonunun son durumu merak ediliyordu. Vakıfbank tarafından belirlenen 18 bin TL teklif emniyet tarafından reddedildi. EMNİYET SEN ve Polisin Sesi Platformu banka maaş promosyonu için anlaşma sağladı. Peki, emekli promosyonu ne kadar, ne zaman yatacak? İşte 2022 EGM polis emniyet promosyon anlaşması detayları…
28.09.2022 Ekonomi