Gazete Vatan Logo

Bakan Nebati'den EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Çalışma yapılıyor

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ve öğretmenlerle ilgili düzenlemeler konusunda ilgili bakanlıklarla koordineli çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bakan Nebati'den EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Çalışma yapılıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yeni hedef EYT ve öğretmenler olmalıdır. Haydi bakalım" mesajına sosyal medya üzerinden verdiği cevapta "Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve Öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine yanıt vererek, "Sayın Kılıçdaroğlu, bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz'dan bu yana Adalet Bakanlığı'mız ile birlikte dar gelirli vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı