Gazete Vatan Logo

Bakan Nebati müjdeyi verdi! 650 kişi alınacak

Son dakika gelişmesi... Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, vatandaşları sevindiren müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Nebati, yaptığı paylaşımda, yakın zamanda 650 kişilik gelir uzman yardımcısı alımı yapılacağının müjdesini verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Bakan Nebati müjdeyi verdi! 650 kişi alınacak

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gelir uzmanlarıyla ilgili sevindiren bir haber verdi.

Bakan Nebati, yaptığı paylaşımda, "Özveriyle çalışan gelir uzmanlarımızın, özellikle vergide gönüllülük esasının artırılması ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik değerli katkıları her türlü takdirin üzerindedir. Yakında 650 kişilik Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapacağımızın da müjdesini buradan vermek isterim." ifadelerini kullandı. 

"ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM"

Bakan Nebati, "Yeni arkadaşlarımızın katılımıyla, ülkemiz için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Gelir Uzman Yardımcısı Sınavı’na katılacak adaylarımıza şimdiden başarılar diliyor, tüm mesai arkadaşlarıma azimli gayretlerinden ötürü canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi.