Gazete Vatan Logo

Instagram kapanıyor neden, Iphone IOS Instagram’da sorun mu var? Instagram sürekli atıyor, neden kendi kendine kapanıyor?

iPhone kullanıcıları yaklaşık iki gündür sosyal medya platformu Instagram’a giriş yaparken sorun yaşıyor.  Iphone kullanıcıları Instagram ‘Kapanıyor ve atıyor’ şikayetleriyle arama motorlarına yöneldi.

Instagram kapanıyor neden, Iphone IOS Instagram’da sorun mu var? Instagram sürekli atıyor, neden kendi kendine kapanıyor?

iPhone telefonlarda 16.1 sürümünde kapanma ve atma görülüyor. İnstagram’a giriş yapılıyor ve 1 dakika sonra sistem kapanarak platformdan atıyor. Peki, Instagram’da sorun mu var, Instagram sürekli atıyor neden?

Instagram sürekli atıyor neden?

Sorun 16.1 sürümünde daha çok görülse de sorunun internet kaynaklı olarak düşünülüyor. Dünya genelinde aynı sorun devam ediyor. Kullanıcılar şikâyetlerini Twitter’dan Apple ve Instagram’ı etiketleyerek belirtti. 

#instagramdown #instagramcrash hashtag'leri dünya genelinde trend olmaya başladı.

İnstagram'da yaşanan sorun henüz düzelmedi. Konuya ilişkin açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir. Sorunun neden kaynaklandığına dair resmi bir açıklama henüz gelmedi. 

Instagram hesabı askıya alındı ne demek?

İnstagramda hesabın askıya alınması, ilgili hesabın geçici olarak kapatılması anlamına geliyor. Bir hesabın askıya alınabilmesi için çeşitli nedenlerin var olması gerekiyor. Geniş çaplı bir güncellemenin ve takibin yapıldığı bu nedenle bazı hesapların askıya alındığı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı