Gazete Vatan Logo

Boğa Burcu kadını kiminle evlenmelidir? Boğa burcu kadınları evlilikte nasıldır?

Boğa burcu kadınları; sakin olup, kendi halinde yaşamayı seven kadınlardır. Bununla beraber sosyal ortamlarda da kendilerini göstermeyi başarmaktadırlar. Boğa burcu kadınları, etrafını kendi beklenti ve isteklerine uygun bireylerden oluşturur. Bunun yanı sıra yaşamına aldıkları bireylerin oldukça güvenilir olması gerekmektedir. Boğa burcu kadınları için; gündelik ilişkiler, geçici dostluklar uygun değildir. Güvenmediği insanlardan hoşlanmayan boğa burcu kadınları, inandığı bireyler adına uygun zemin oluşturmakta ve bir arada olmanın yollarını aramaktadırlar.

Boğa Burcu kadını kiminle evlenmelidir? Boğa burcu kadınları evlilikte nasıldır?

Boğa Burcu Kadını Kiminle Evlenmelidir?

Boğa burcu kadınları; her zaman aşık olmayı beklemektedirler. Aşk; boğa burcu kadınları için oldukça önemlidir. Boğa burcu kadınlarına en iyi gelen burç ise; oğlak burcudur. Oğlak burcu erkekleri; sakin yapıları ile boğa burcu kadınlarıyla çok iyi anlaşacaklardır. Bunun dışında Aslan ve Terazi burcu bireyleri ile de iyi anlaşmaktadırlar. Boğa burcu kadınlarının, kendine güvenen bir tarzı vardır. Bunun yanı sıra bu kriterlere göre biriyle olmak isterler.

Boğa Burcu Kadınları Evlilikte Nasıldır?

Boğa burcu kadınları; genel olarak büyük düğünleri severler. Evlilik kararı; boğa burcu kadınları adına çok zor verilen bir karardır. Boğa burcu kadınları, ilk önce ilişkiden tam olarak emin olmalıdır. Bu kararı alan boğa kadınları, her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlamakta ve uygulamaktadırlar. Ayrıntılı ve gösterişli süslü düğün istemektedirler. Boğa kadınları adına ilk önce iş yaşamı başta gelmektedir. Kariyer onlar adına oldukça büyük önem taşımaktadır. Ardından evlilik isterler. Boğa kadınları, ideal ve sevgi dolu eşlerdir. Boğa burcu kadınları; evlilik hayatında her şeyin yolunda gitmesi için çaba sağlamaktadırlar.

Haberin Devamı

Boğa burcu kadınları; evlilik yaşamında onlara sadık bir eş isterler. Güven duyacakları bir ilişki içerisinde olurlarsa uzun ömürlü ve huzurlu bir evlilik yapacaklardır. Boğa burcu kadınları; geleneklerine bağlı kadınlardır. Bu yüzden evliliklerinde onun kurallarına uyacak birey, onun için uygundur. Boğa burcu kadınları; evliliklerinde mutluluğun sürmesi adına her türlü manevi ve maddi anlamda fedakarlık göstermektedirler. Eşlerinin her isteğini, güçleri yettiği kadar yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Boğalar, çocuklarına karşı yükümlülüklerini bilmekte ve o şekilde davranmaktadırlar. Onların bütün gereksinimlerini önemsemektedirler. İyi anne olurlar. Boğa burcu kadınları; çocuklarının eğitimleri adına kendi gereksinimlerinden vazgeçebilmektedirler. Evindeki her eksiği, kocasından önce fark eden Boğa kadınları, aynı biçimde çocuklarının bütün gereksinimlerini de kocasından önce fark etmektedir. Boğa burcu kadınlarının evlilik yaşamında çok başarılı kadınlardır. Yatak odasında güven ve şefkat duygusuyla beraber cinsel performansı ortaya çıkmaktadır.

Haberin Devamı