Boğa Burcu kadını kiminle evlenmelidir? Boğa burcu kadınları evlilikte nasıldır?
Boğa Burcu kadını kiminle evlenmelidir? Boğa burcu kadınları evlilikte nasıldır? Boğa burcu kadınları; sakin olup, kendi halinde yaşamayı seven kadınlardır. Bununla beraber sosyal ortamlarda da kendilerini göstermeyi başarmaktadırlar. Boğa burcu kadınları, etrafını kendi beklenti ve isteklerine uygun bireylerden oluşturur. Bunun yanı sıra yaşamına aldıkları bireylerin oldukça güvenilir olması gerekmektedir. Boğa burcu kadınları için; gündelik ilişkiler, geçici dostluklar uygun değildir. Güvenmediği insanlardan hoşlanmayan boğa burcu kadınları, inandığı bireyler adına uygun zemin oluşturmakta ve bir arada olmanın yollarını aramaktadırlar.
16.02.2022 Astroloji
Boğa burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Boğa burcu erkeği aşık olursa ne yapar?
Boğa burcu erkeği hoşlandığını nasıl belli eder? Boğa burcu erkeği aşık olursa ne yapar? Boğa burcu bir adamla arkadaş olmak büyük bir zevk kaynağıdır ve bağlantınızın, ilişkiniz boyunca duygularının gelişmesine neden olabileceğini görebilirsiniz. Arkadaşlığınızı romantik bir ilişkiye dönüştürmeye hazır olduğuna karar vermesi mümkündür.
16.02.2022 Astroloji
Boğa burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Boğa burcu kadını aşık olursa ne yapar?
Boğa burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Boğa burcu kadını aşık olursa ne yapar? Boğa burcu kadınları; genel olarak entelektüel ve kültürlü kadınlar şeklinde bilinir. Boğa burcu kadınları; pek çok konu hakkında bilgi sahibi olmak, kendilerini geliştirmek isterler. Bunun yanı sıra boğa burcu kadınları, girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerine çekmektedir. Boğa burcu kadınlarının kendilerine has bir mizah anlayışı ve çekicilikleri bulunmaktadır. Normal olarak sert mizacı bulunmayan boğa burcu kadınları ani çıkışlar yapabilirler. İkna kabiliyetleri yüksek olan boğa burcu kadınları, arzu ettikleri her şeyi kolayca elde edebilir. Bunların yanı sıra boğa burcu kadınları; kıskançlardır. Eşine karşı ilgili olmasının dışında diğer kadınlarla konuşmasını istemez. Boğa burcu kadınları; ilişkilerinde çok kıskanç bir yapıya sahiptir.
16.02.2022 Astroloji
Boğa burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır?
Boğa burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? Boğa burcu kadını toprak mizaçlı bir kadındır. Boğa kadınları özellikle su grubundan olan erkeklerle iyi anlaşır. Boğa burcu kadını fazla duygusal olmasa da, duygusal erkeklere karşı bir zaafı vardır bu sebeple en ideal erkekler balık, akrep ve yengeç erkekleridir.
16.02.2022 Astroloji