Gazete Vatan Logo

Yılbaşını şimdiden ayarlayın

Yılbaşına yaklaşık bir ay kaldı. Fakat, eğlence mekanları hazırlıklarını tamamladılar. "Daha çok zamanım var" demeyin. Şimdiden planlarınızı yapın. Yoksa, yılbaşı gecesini evinizde geçirirsiniz

The Marmara & The Marmara Pera
Panaroma Restaurant'da sahneye "5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra" grubu çıkıyor. Menüde mandalina sorbet, ravioli, hindi ve somon dilimleri var. Limitsiz yerli içki dahil 170 dolar. The Marmara Pera'da özel davetlerini bu parti mekanında gerçekleştirebilir. Pera lezzetleri tabağı, yeni yıl salatası, kayısılı hindi sarma ve kestaneli sufleden oluşan menünün fiyatı 80 milyon. Tabii limitsiz yerli içki de bulunuyor. Kalmak isteyenler için ise fiyatlar şöyle: The Marmara İstanbul çift kişilik odalarda kişi başı fiyat 160 dolar, The Marmara Pera 155 dolar.

Polat Renaissance
Polat Renaissance'ta dört seçenek var: Daphne Restaurant&Grill'de Akdeniz Orkestrası ile müzik dinleyebilir ve oryantal dans izleyebilirsiniz. Marmara Balık Lokantası'nda Grup Trio'dan Ege müzikleri işiteceksiniz. Bier Stube'de, Nazlı ve Turgut ikilisi var. 22.00'den sonra başlayan parti DJ Tarık'ın seçtiği parçalarla Polat Champions'da. Çorba, hamburger, patates kızartması, tatlı ve iki yerli içki dahil 75 milyon. Daphne Restaurant&Grill 225 milyon+KDV Marmara Balık Lokantası 200 milyon +KDV Bier Stube 175 milyon+KDV

Hilton İstanbul
The Roof Restaurant ve Bosphorus Terrace'ın menüleri dünya mutfağından. Bir kaç örnek verelim: Karides böreği, erişteye sarılmış bıldırcın göğsü, zeytinyağlı dolma ve sebzeler, kuru erikli ve elmalı fırında ördek, arnavut ciğeri, tavuk göğsü, baklava. ParkSa da ArtZ Restaurant'ı yeni yıl için hazırlıyor. Gece resepsiyon ile başlıyor. Gala yemeğiyle devam ediyor. Canlı müzik de var. Limitsiz içki ve şampanyanın dahil olduğu menünün fiyatı 110 dolar. Otel bir de yılbaşı paketi sunuyor. Gala yemeği, yılın ilk brunch'ı ve konaklama 390 dolar.

Ceylan Intercontinental
Özel yılbaşı paketlerinde Ceylan Intercontinental'de de cazip seçenekler bu lunuyor. Yeni yıl büfesi, limitsiz yerli içki ve canlı orkestra eşliğinde The Brasserie'de geçireceğiniz gece, kişi başı 150 milyon. Kentin en güzel manzarasına sahip Citronelle'de altı ayrı lezzetten oluşan set menü, limitsiz yerli içki, bir kadeh şampanya ve canlı müzik 185 milyon. 2005'e fasıl ile girmek isteyenler için Safran set menü limitsiz yerli içki 210 milyon. City Lights Bar'da ise set menü, limitsiz yerli içki ve canlı müzik ile 19.30-22.00 arasında akşam yemeği 275 milyon.

Taksim Hill Hotel
Yeni yıla girerken Taksim Meydanı ve Boğaz Manzarası izlemek nasıl olur? "Çok iyi olur" diyenler okumaya devam etsin. Program 21.30'da canlı müzik ve hoşgeldiniz kokteyli ile başlıyor. Menüde: cajun baharatla kızartılmış hindi salatası, frenk üzümü ve kırmızı biber cream sosu ile tatlandırılmış peynirli tortellini ve işkembe çorbası var. Yemeğin kişi başı fiyatı 65 dolar+ KDV Konaklama, yılbaşı gala yemeği brunch'dan oluşan paket için iki kişiye 220 dolar ödeyip otelde kalabilirsiniz.

Çırağan Kempinski
Yine "hangisini seçsem" diye zorlanacaksınız. Bellini Gala Yemeği 20.00'de başlıyor. Doğu Fransız yemekleri yapılıyor. Saksafon, bas ve perküsyon çalan bir grup sahne alıyor. Animasyonlar ve dansöz de çıkıyor. Takım elbise mecburi. Fiyatı 250 dolar. Çırağan Bar'da 23.00'den sonra eğlence başlıyor. Gecenin teması "Pırlanta ve İnci". Julie Casdoppo sahnede. Sadece, 125 dolara. Gelelim Tuğra Restaurant'a. Özel akşam yemeği ve tüm bu saydıklarımız 150 dolar. Küba müzikleri dinleyebilirsiniz. Açık büfe yemek 140 dolar. 17'sinden itibaren Çırağan'ın Yılbaşı Rezervasyonları Masası'ndan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

The Ritz Carlton
Avustralyalı şef Geoffrey Bone yılbaşı yemeğinizi Boğaz ve Haliç manzaralı Çintemiani Restaurant'da hazırlıyor. Sanatçılar, keman ve piyano çalıyor. Menü, bir kadeh şampanya ile kişi başı 230 milyon. Yılın ilk günü brunch ve sınırsız şampanya ise 109 milyon. Otelde kalmak isterseniz deluxe odada iki kişilik konaklama, spa'ya ücretsiz giriş ve 1 Ocak sabahı Çintemani'de limitsiz şampanya 265 dolar tutuyor.

Dedeman İstanbul
Özel menü ve açık büfe, orkestra, çigan müziği, oryantal dans ve perküsyon şov Dedeman'daki yılbaşı eğlencelerinden. Balo salonu ve Roof Bar'da hazırlanan iki ayrı yılbaşı programının yanı sıra bir de Genç Yılbaşı Partisi var. Gece boyunca limitsiz yerli içki, deniz mahsüllü mezeler, salatalar ve bir sürü sıcak yemek seçeneği var. Yılın ilk saatlerinde de sıcak çorba veriyorlar. Bütün bunlar 125-200 milyon arası bir meblağ tutuyor.

Şarabi
İki katlı mekanda iki farklı eğlence var. Üst kat daha sakin bir yemek isteyenlere ayrılıyor. Şarap mahzeninde de canlı müzikle eğlenebilirsiniz. Yılbaşı me nüsü; şaraplı karemelize edilmiş elma, tapas çeşitleri, balzamik marineli karışık akdeniz salatası, Panna Cotta şaraplı dağ meyveleri sosu, limitsiz Şarabi sofra şarabı ve alkolsüz içeceklerden oluşuyor. Hepsi, 90 milyon. Üst kaü tercih edenler yemeklerini a la carte menüden de seçebilir.

Mövenpick Otel
Lorraine Sinclair yeni yıl için özel yemekler hazırlayacak. Sarımsaklı tereyağı ve maydanoz sos eşliğinde hafif dondurulmuş 'Kir Royale', fırınlanmış dana bonfile ve çikolatalı mus için bir günlüğüne rejim bile bozulur. BarAdoX'da da sabaha kadar dans var. Yılbaşı kokteylleri ve snack menüsü 22.00'den sonra yeter de artar bile. Azzur Restaurant BarAdoX bir içki dahil 145 milyon. Çift kişilik oda fiyatı ise 130 dolar.

Hyatt Regency
Hyatt Regency de birden fazla seçenek sunuyor. Agora'da "A la Turca Gecesi" yapılıyor. Barbekü et, balık, tavuk ve tatlıdan oluşan mönüye fasıl eşlik ediyor İtalyan yemeklerini cih edenler Spazio'ya gitmeli. Burada da piyano ve soprano- dan oluşan bir duo'nun konseri var The Library'de şömine keyfi de kulağa hoş geliyor. "İlle de dans" diyorsanız sizi Gossip'e alalım. Sahneye Latin Band çıkacak. Fiyatlar ise: Agora; 110 dolar, Spazio 165 dolar, The Libary ve Gossip'e giriş 30 dolar

Haberin Devamı