Gazete Vatan Logo

Sergen Yalçın dizi oyuncusu oluyor!

Eski milli futbolcu Sergen Yalçın, sürpriz bir karar vererek dizi oyuncusu oldu. Beşiktaş efsanesinin yeni mesleğinden ilk fotoğraf da ortaya çıktı.

Sil Baştan'ın oyuncu kadrosuna sürpriz isimler. Star Tv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Gani Müjde'nin kaleme aldığı Sil Baştan çok yakında ekrana gelecek. Heyecanla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise sürprizler bitmiyor. Sergen Yalçın ve Murat Dalkılıç'ın dahil olduğu kadroda oldukça başarılı oyuncular var.

Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayan, başrollerini Dilara Gönder, Sergen Yalçın, esra dermancıoğlu, Belma Canciğer ve Murat Dalkılıç gibi isimlerin paylaştığı dizi Sil Baştan’ın kadrosuna 2 yeni isim daha katıldı.

Buna göre son olarak Harem dizisinde yer alan çiçek Dilligil dizinin kadrosuna katılan ilk isim olurken, ikinci isim ise yalan dünya dizisiyle adından söz ettiren Tuna Orhan olacak.


Gani Müjde imzalı olan star TV’nin yeni dizisi Sil Baştan’ın çekimleri başladı. Başrollerinde Emre Kınay, Belma Canciğer, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç, Önder Açıkbaş, Dilara Gönder, Esra Dermancıoğlu’nun olduğu Sil Baştan’ın setinden ilk kare de yayınlandı. Lise son sınıfta para ile sınıf geçtiği açığa çıkan sekiz ünlü yetişkinin, basına yansıyan olayla okula geri dönmek zorunda kaldıkları dizide, Murat Dalkılıç ve Sergen Yalçın da kendilerini oynayacak.

Ayrıca Müteahhit Kadri Sarıtepe rolü Önder Açıkbaş’ın oldu. Önder Açıkbaş daha önce de Gani Müjde’nin dizisi Harem’de rol almıştı.


Gani Müjde’nin yapımcılığını yapacağı Sil Baştan dizisine ünlü oyuncu Emre Kınay ve şarkıcı Murat Dalkılıç da katıldı. Gani Müjde diziye yeni katılan Emre Kınay’la fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak “Sil Baştan’a yıldız yağıyor. Az önce aramıza Emre Kınay da katıldı” notunu düştü. Gani Müjde, dizide bir ilke imza atılacağını da söyleyerek, Murat Dalkılıç ve Sergen Yalçın dizide kendilerini oynayacağını söyledi.

Yakında ekrana gelecek ‘Sil Baştan’ dizisinde oyuncu olarak kamera karşısına geçen Sergen Yalçın , yeni işindeki başarısı ile dikkati çekti.

Haberin Devamı


Sergen, dizide Emre Kınay, Belma Canciğer, Murat Dalkılıç, Önder Açıkbaş, Dilara Gönder ve Esra Dermancıoğlu ile başrolü paylaşacak.

Haberin Devamı


Yapımcılığını Gani Müjde’nin üstlendiği dizide eski milli futbolcunun ilk fotoğrafı da sosyal medyaya düştü. Müjde, yaptığı bir paylaşımda aşağıdaki fotoğrafa yer vererek, “Yıllar önce mezun olduğu okula gelir…” notunu düştü.

(AMK Spor)