Talat Yılmaz

Talat Yılmaz

Son dakika talat yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan talat yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını talat yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Talat Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan talat yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 talat yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm talat yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi Bir sonraki seçimlerde adayım açıklamasında bulunan Sadettin Saran, Ali Koç'la bir araya geldi.
9.04.2022 Fenerbahçe
'IŞİD vuracak' söylentisi sokağa döktü
'IŞİD vuracak' söylentisi sokağa döktü Gaziantep'in Karkamış ilçesinde, terör örgütü IŞİD'in Türkiye’ye saldırıda bulunacağına yönelik söylenti vatandaşları sokağa döktü.
29.09.2021 Gündem
Kalp krizinden ölen öğretmene cenaze töreni
Kalp krizinden ölen öğretmene cenaze töreni BARTIN’daki TOKİ İlkokulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni, masa tenisi antrenörü 46 yaşındaki Talat Yılmaz, Eskişehir’de düzenlenen masa tenisi şampiyonasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi...
23.06.2015 Yaşam
F.Bahçe'de ihraç krizi!
F.Bahçe'de ihraç krizi! Bir önceki dönem Aziz Yıldırım döneminin genel sekreteri Talat Yılmaz "kesin ihraç" talebiyle F.Bahçe Disiplin Kuruluna sevkedildi
19.02.2014 Futbol
Kongrede küfür skandalı!
Kongrede küfür skandalı! Fenerbahçe Kulübü'nün 2 gün sürecek seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı.
2.11.2013 Futbol
F.Bahçe'de liste savaşları!
F.Bahçe'de liste savaşları! F.Bahçe'de pazar günü yeni başkanın belli genel kurul öncesi adaylar Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar bugün basın mensuplarının karşısına çıkacak.
1.11.2013 Futbol
Ali Koç kesin kararını verdi!
Ali Koç kesin kararını verdi! Başkan Aziz Yıldırım, Ali Koç ile dünkü buluşmasında istediği sonucu alamadı. Yıldırım, Mahmut Uslu'yu yönetime girmesi konusunda ikna ederken Abdullah Kiğılı ve Semih Özsoy'a da "2015'e kadar beraber olalım. Bu yapıyı bozmayalım" dedi.
31.10.2013 Futbol
Varsa yoksa Ali Koç
Varsa yoksa Ali Koç Daha önce “Kimsenin listesine girmek istemiyorum” diyen Koç’la yarın bir araya gelecek olan başkan, Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Abdullah Kiğılı ve Ali Yıldırım’la yolları ayırıyor.
30.10.2013 Futbol
Ortalığı karıştıran iddia!
Ortalığı karıştıran iddia! Fenerbahçe kongre üyesi Recep Özcan, ilginç açıklamalarda bulundu.
29.10.2013 Fenerbahçe
İşte yeni yöneticiler!
İşte yeni yöneticiler! Aziz Yıldırım perşembe basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak. Peki 2. başkanlar kim? Aziz Yıldırım'ın başkanvekilliği için Ali Koç ile Nihat Özdemir'in isimleri geçiyor.
27.10.2013 Futbol
F.Bahçe'ye ruhsat şoku!
F.Bahçe'ye ruhsat şoku! F.Bahçe'nin tarihi alt yapı tesislerindeki salonların kullanım ruhsatı olmadığı ortaya çıktı.
23.10.2013 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım için şok iddia!
Aziz Yıldırım için şok iddia! Fenerbahçe'de yaklaşan genel kurul öncesinde kongre üyesi Recep Özcan'dan çok çarpıcı bir açıklama geldi...
22.10.2013 Fenerbahçe
'Senin ateşin çıktı herhalde'
'Senin ateşin çıktı herhalde' F.Bahçe Başkanı Yıldırım, hakkında “Başkanlığa aday olmamalı” diyen Divan Başkanı Günay’ı fena bozdu
18.10.2013 Futbol
"Yıldırım aday olmamalı"
"Yıldırım aday olmamalı" “Kendisinin seçime girip girmeyeceğini bilmiyorum. Ancak 3 Temmuz sürecinden sonra kendisinin yerinde olsam adaylığımı koymazdım.”
16.10.2013 Fenerbahçe
CEO'yu hazmedemiyor
CEO'yu hazmedemiyor “Kulüp kurumsallaşmaya gidince CEO Hasan Yılmaz göreve geldi ve Talat Yılmaz’ın yetkileri böylece kısıtlandı. Kendisi yönetime giremeyecek diye gergin herhalde. Hizmet ettiği kulübe karşı kim böyle bir açıklama yapar?
15.10.2013 Futbol
"F.Bahçe Yıldırım'a teslim olmuş"
"F.Bahçe Yıldırım'a teslim olmuş" Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz, Aziz Yıldırım hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.
14.10.2013 Futbol
Fenerbahçe'de deprem! Bırakıyorlar...
Fenerbahçe'de deprem! Bırakıyorlar... Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, sarı-lacivertli kulübün 26 Ekim, çoğunluk sağlanamazsa 2 Kasım'da yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunda herhangi bir listede yer almayacağını söyledi...
10.10.2013 Futbol
İşte Yıldırım'ın yeni yönetimi
İşte Yıldırım'ın yeni yönetimi 2 Kasım’daki seçimli olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa adaylığını koyacak olan Aziz Yıldırım’ın ciddi bir yol katettiği ortaya çıktı.
8.10.2013 Futbol
Selçuk Yula toprağa verildi
Selçuk Yula toprağa verildi Vefat Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski unutulmaz futbolcusu Selçuk Yula, son yolculuğuna uğurlanıyor.
7.08.2013 Fenerbahçe
Mekanın cennet olsun Selçuk Yula!
Mekanın cennet olsun Selçuk Yula! F.Bahçe, G.Saray ve Milli Takım’ın efsane ismi dün 54 yaşında aramızdan ayrıldı, futbolseverler yasa boğuldu
6.08.2013 Futbol
"Acımız çok büyük"
"Acımız çok büyük" Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz, eski milli futbolcuları Selçuk Yula'nın vefatının kendilerini çok üzdüğünü söyledi.
6.08.2013 Fenerbahçe
'Herkes kendi işine baksın'
'Herkes kendi işine baksın' Fenerbahçe Genel Sekreteri Yılmaz, “Cardozo ve Emenike’nin KAP’a bildirilmesi çelişki” diyen Şükrü Ergün’e böyle seslendi. “Nasıl yapacaksak yapacağız. Problem yok” diye ekledi.
6.08.2013 Futbol
'İsterseniz Saracoğlu'nda oynayın'
'İsterseniz Saracoğlu'nda oynayın' G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş’ın divan başkanları canlı yayında buluştu
5.08.2013 Futbol
F.Bahçe Moskova'yla anlaştı!
F.Bahçe Moskova'yla anlaştı! Rus haber ajansı İtar-Tass'a göre Fenerbahçe ile Spartak Moskova, Emmanuel Emenike konusunda anlaşmaya vardı.
31.07.2013 Futbol
F.Bahçe'de gerginlik sürüyor!
F.Bahçe'de gerginlik sürüyor! F.Bahçe Divan Kurulu üyeliğinden atılan Kerim Kerimoğlu ile halen üyeliği devam eden Yüksel Günay arsındaki tartışma giderek büyüyor
29.07.2013 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Talat Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki talat yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.