Gazete Vatan Logo
Futbol İşte yeni yöneticiler!

İşte yeni yöneticiler!

Aziz Yıldırım perşembe basın toplantısıyla adaylığını açıklayacak. Peki 2. başkanlar kim? Aziz Yıldırım'ın başkanvekilliği için Ali Koç ile Nihat Özdemir'in isimleri geçiyor.

İşte yeni yöneticiler!

F.Bahçe'nin tarihi 2 Kasım kongresine artık sayılı günler kaldı. 15.5 yıldır F.Bahçe Kulübü'nün başkanlığını yapan Aziz Yıldırım ile karşısına rakip olarak çıkan Mehmet Ali Aydınlar'ın rekabetinde hafta içi önemli gelişmeler yaşanacak.

Önce Mehmet Ali Aydınlar bir basın toplantı düzenleyip, ekibini tanıtacak, projeleri hakkında bilgi verecek. Ardından Başkan Yıldırım perşembe günü basın toplantısıyla aday olduğunu resmen açıklayacak.

2. HAMDİ AKIN DÖNEMİ OLABİLİR

Başkan adayları Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar hakkında en çok merak edilen konu, başkanvekillerinin kim olacağı. İki başkan adayı da ikinci başkanlarını ve yönetime alacakları isimleri sır gibi saklıyor. Ancak kulislerde konuşulan isimlere bakılırsa F.Bahçe'nin başkanvelliği seçimi de kelimenin tam anlamıyla “Yıldız savaşları” şeklinde geçecek. Aydınlar'ın başkanvekilliği için Akfen Holding'in yönetim kurulu başkanı Hamdi Akın'ın ismi ön plana çıkıyor. Akın, 2000-2002 arasında Aziz Yıldırım yönetiminde asbaşkanlık yaptı.

ALİ KOÇ MU NİHAT ÖZDEMİR Mİ?

Yıldırım'ın başkanvelliği için konuşulan iki isimse heyecanla karşılandı. Camianın önderleri arasında yer alan Ali Koç ile Nihat Özdemir'den birinin Aziz Yıldırım'ın yönetiminde yeniden yer alması konusunda önemli bir beklenti doğdu. Camiadan hem Koç'a hem de Özdemir'e yeniden yönetime girmesi konusunda büyük baskı var. 2 Kasım kongresine başkanvekilleri kadar medya savaşları da damgasını vuracak. Yıldırım ile medya arasında da bir düello bekleniyor.

YENİ KABİNESİNDE DÖRT YÖNETİCİ DEĞİŞTİRİYOR

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu listesinde büyük bir değişime gitmeyecek. Yıldırım, gelecek dönemde yönetimde yer almayacak 4 ismin yerine yeni yöneticiler alacak. F.Bahçe Başkanı'nın kardeşi Ali Yıldırım yeni yönetimde yer almayacak. Semih Özsoy ve Genel Sekreter Talat Yılmaz da yeni yönetimde yok. Sadece camianın “Abdullah Abisi” Abdullah Kiğılı konusunda şimdilik soru işaretleri var. Kiğılı, yeni dönemde aday olmaya sıcak bakmıyor ama fikrini değiştirmesi için de baskı var.

AZİZ YILDIRIM'IN KURMAYLARI AYDINLAR'IN LİSTESİNDE

Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu aday listesine alacağı isimler de belli olmaya başladı. Kulislerde Ali Şen'in oğlu Metin Şen'in Aydınlar'ın listesinde yer aldığı bilgisi konuşuluyor. Aydınlar'ın yönetici adaylarının bir dönem Aziz Yıldırım yönetimlerinde yer alması da ayrıca dikkat çekici. Bu isimlerin başında Necdet Ersoy geliyor. Selim Soydan ve Dursun Ekşioğlu gibi F.Bahçe'nin iki eski tecrübeli yöneticisinin de Aydınlar'ın listesine girmesi bekleniyor.

KONGRE ERTELENDİ

F.Bahçe genel kurulu, adet olduğu üzere çoğunluk sağlanamadığı için dün toplanamadı. Sarı-Lacivertli kulüp, 2-3 Kasım'da başkanını seçmek için sandığa gidecek.

(Akşam)

Haberin Devamı