Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Yıldırım aday olmamalı"

"Yıldırım aday olmamalı"

“Kendisinin seçime girip girmeyeceğini bilmiyorum. Ancak 3 Temmuz sürecinden sonra kendisinin yerinde olsam adaylığımı koymazdım.”

"Yıldırım aday olmamalı"

F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, başkan Aziz Yıldırım’ın 2 Kasım’daki seçime girmemesi gerektiğini söyledi. Telegol programına konuk olan Günay, genel sekreter Talat Yılmaz’ın yolsuzluk yaptığı iddialarıyla ilgili de şu ifadeleri kullandı:

“Orada bir şey olmuş. Tüzüğe aykırı iş yapıyoruz dedim. Bunu divanda görüşelim dedim. Bir takım ödemeler yapılmış. Başkan satın alma müdürüne bir takım ödemeler yapılıyor, durdurun demiş. Satın alma müdürü Talat Yılmaz’a nasıl anlattıysa olayı, orada bir telefon trafiği oldu ve olay buraya kadar geldi. Bence birileri gitmek için bir bahane arıyor. Yılmaz gitmek için bir neden aradı.

‘AF SÖZ KONUSU DEĞİL’

Aziz Yıldırım’ın aday olup olmayacağını bilmiyorum. Aziz Yıldırım adaylık kitapçığı bastırdıysa benim haberim olurdu. Af konusu tüzükle ilgili. Herkesin af dilekçesi vermesi ve bunun da genel kurula gelmesi lazımdır. Bu yapılan olağanüstü kongre, seçim yapılacak. Bu bir tüzük tadilatı değil ve bu sebepten dolayı da af durumu gibi bir şey söz konusu değil.

Tüzük değişmeden kimse affedilemez. Ben bilmiyorum, görmedim ve hiç şahit olmadım. Ceza konusunda yasal merciler suç diyorsa, suçtur. Bu kadar yaşanan olaylardan sonra ne olursa olsun ben Aziz Yıldırım’ın yerinde olsam başkan adayı olmazdım ama takdir kendisinindir.”

Haberin Devamı