Gazete Vatan Logo
Futbol CEO'yu hazmedemiyor

CEO'yu hazmedemiyor

“Kulüp kurumsallaşmaya gidince CEO Hasan Yılmaz göreve geldi ve Talat Yılmaz’ın yetkileri böylece kısıtlandı. Kendisi yönetime giremeyecek diye gergin herhalde. Hizmet ettiği kulübe karşı kim böyle bir açıklama yapar?

CEO'yu hazmedemiyor

F.Bahçe'de Genel Sekreter Talat Yılmaz’ın Telegol programına yaptığı açıklamalar camiada deprem etksi yaptı. Yılmaz’ın başkan Aziz Yıldırım’ı kılıçtan geçirmesine sessiz kalmayan yöneticiler, 1 ay önce istifasını susan Yılmaz’a öfke kustu.
Yönetim kurulunun ilk toplantısında “Güçlü bir yönetim kurulumuz ve başkanımız var” diyen ancak 1 yıllık süreçte muhalif bir yaklaşım da gösteren Yılmaz’a mesai arkadaşları şu sözlerle tepki gösterdi: “Herşeyden öte yakışıksız bir açıklama uslübu. Kendisi bir daha yönetime giremeyecek diye gergindi herhalde. Hizmet ettiği kulübe karşı kim böyle bir açıklama yapar?

Belli ki genel sekreter olarak camiada yetkileri kısılınca, üzerine CEO Hasan Yılmaz gelip de kurumsallaşmaya dönülünce Talat, bunu hazmedemedi. CAS kararının nasıl çıktığını, polis fezlekesine göre kararlar verildiğini en yakından bilen kişi. Kulübün nasıl yönetildiğini bilmiyor gibi konuşuyor. Dereağzı’ndaki çalışmalarala ilgili atıp tutmuş. Sanki cebinden para harcayıp da yaptırmış. Ne kadar meraklıymış imzaya, yazışmalara. Biz kurumsallığa döndük artık.

Öte yandan 1 ay önce istifasını sunan, toplantılara ve divana gitmeyen Yılmaz için genel kurul öncesi muhaliflerin listesine girmek istediği için böyle konuşuyor iddiaları dolaşıyordu.

Dereağzı Tesisleri’ndeki çalışmalarda bizzat yanındaki isimlerden eski yönetici Şevket Yılmaz da Talat Yılmaz için sert konuştu: “Başkan cezaevinden listesini yaparken kendisini yönetimine aldı. Madem etik değildi neden yönetime girdi? Sevdiğim bir insan ancak muhalefetin casusu gibi çalıştı. Seçimlere de az bir zaman kala yalan yanlış şeyler söyleyerek çekip gitti. Yaptığı hainliktir. Misyonunu tamamladı ve gitti.

‘VATAN HAİNLİĞİDİR!’

Görev aldığı yerlerde fazla duramayan bir arkadaş. Demek ki insan ilişkilerinde bir sorun var. ‘Para çaldı lafları’ yanlıştır. F.Bahçe’nin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemde bu ortamı yaratmak vatan hainliğiyle eşdeğerdir.”

Başkan kendini peygamber sanıyor’

Telegol proramından başkan Aziz Yıldırım’ı şike yapmakla suçlayan Talat Yılmaz, şu ifadeleri kullanmıştı: “Başkan Aziz Yıldırım kendini peygamber sanıyor. Sen kulübü Allah’tan gelen hükümlere göre mi yönetiyorsun? Dereağzı Tesisleri’nde tuvalet yok bir şey yok. Bir sürü yerden bağış aldım ve buraları yaptırdım. Aziz Yıldırım benden çekiniyor ve yüz yüze gelmekten kaçıyor.

Aziz Yıldırım % 100 aday olacak. Eğer Yargıtay’dan aleyhine bir karar çıkarsa yerine kukla getirecek. CAS ceza verdi mi, verdi. Demek ki ortada bir leke var.”

Haberin Devamı