Gazete Vatan Logo
Futbol 'Herkes kendi işine baksın'

'Herkes kendi işine baksın'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Yılmaz, “Cardozo ve Emenike’nin KAP’a bildirilmesi çelişki” diyen Şükrü Ergün’e böyle seslendi. “Nasıl yapacaksak yapacağız. Problem yok” diye ekledi.

'Herkes kendi işine baksın'

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, önceki gün gazetemize 11 yabancısı bulunan Fenerbahçe’nin Cardozo ve Emenike’yi KAP’a bildirmesi için “Çelişki olduğunu düşünüyorum” yorumunu yapmış ve “13 yabancıyı elbette oynatamayacaklar. Tribünde oturtacaklar” diye konuşmuştu.

Fenerbahçe cephesinden bu sözlere sert cevap geldi. Genel Sekreter Talat Yılmaz “Şükrü Bey kendi işine baksın, niye bizimkiyle uğraşıyor? Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Eğer 10 kontenjan varsa ona göre adam alacağız. Problem yok.

Herkes kendi kulübüyle uğraşsın. Diğer kulüplere müdahale edip de ortalığı karıştırmaya gerek yok. Biz reel olan şeylere bakıyoruz. Yani ‘şunu yapmışlar’ diyoruz. O doğmamış çocuğa don biçmeye bakıyor. Nasıl yapacaksak yapacağız. Problem yok” ifadelerini kullandı.

Transferler bekliyor

Talat Yılmaz ayrıca transferleri yılan hikayesine dönen Emmanuel Emenike ve Oscar Cardozo için de konuştu. Ancak “Şu anda beklemedeyiz” demekle yetindi.

(Bugün)