Şükrü Ergün

Şükrü Ergün

Son dakika Şükrü Ergün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şükrü Ergün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şükrü Ergün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şükrü Ergün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şükrü ergün gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 şükrü ergün haberi bulunmuştur. Tüm şükrü ergün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzaydan görülebilen Atatürk portresi! Tam 4 bin ton beton kullanıldı
Uzaydan görülebilen Atatürk portresi! Tam 4 bin ton beton kullanıldı Erzincan'daki Keşiş Dağı’na 31 yıl önce ressam Mustafa Aydemir'in 30 günde 3 bin gönüllü askerle yaptığı Atatürk portresi yenilendi. Uzaydan görülebilen ve dünyanın en büyük ve 100 sıra dışı eserinden biri olan portrenin yenilenmesinde 4 bin ton beton kullanıldı.
28.10.2023 Yaşam
Beşiktaş'a G.Saray desteği!
Beşiktaş'a G.Saray desteği! Vodafone Arena'nın boyasında G.Saray desteği!
13.01.2016 Beşiktaş
“Avrupa’da olmayabiliriz”
“Avrupa’da olmayabiliriz” Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.
8.10.2015 Galatasaray
Öztürk: Başkanlığa adayım
Öztürk: Başkanlığa adayım Galatasaray'ın eski yöneticisi Adnan Öztürk, Mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıkladı.
13.01.2015 Galatasaray
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan"
G.Saray'dan çok sert! "Aşağılık bir yalan" Galatasaray Kulübü, resmi sitesinde yaptığı açıklamayla Arsenal maçı öcesi yenen akşam yemeğinin hesabının Fani Aysal'a ödetildiği iddialarına yanıt verdi.
7.10.2014 Galatasaray
Yöneticiler suskunluğunu bozdu!
Yöneticiler suskunluğunu bozdu! Ünal Aysal'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor.
25.09.2014 Galatasaray
Seçim var Aysal belirsiz
Seçim var Aysal belirsiz Ünal Aysal ve yönetimi seçimli genel kurul kararı aldı
18.09.2014 Galatasaray
'Ucuz polemiklerin içinde olmayacağım'
'Ucuz polemiklerin içinde olmayacağım' Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.
2.09.2014 Galatasaray
'Yaptığı alenen terbiyesizlik!'
'Yaptığı alenen terbiyesizlik!' Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e Galatasaray'dan büyük tepki var...
26.08.2014 Galatasaray
G.Saray'a yabancı sponsor
G.Saray'a yabancı sponsor Galatasaray’da yeni sezon öncesi halledilmesi gereken en önemli sorunlardan birisi sponsor olarak duruyor.
24.08.2014 Galatasaray
F.Bahçe'den yanıt gecikmedi
F.Bahçe'den yanıt gecikmedi Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, Galatasaray yöneticisi Şükrü Ergün’ün 'Fener’i rahat yeneriz' sözüne böyle yanıt verdi: 'Bu tarz açıklamaları yanlış buluyorum'
19.08.2014 Fenerbahçe
'Reklama gerek yok!'
'Reklama gerek yok!' G.Saraylı yönetici Şükrü Ergün'den ilginç açıklamalar
31.07.2014 Galatasaray
'Hem şike yapacaksın hem de...'
'Hem şike yapacaksın hem de...' Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya cevap verdi
22.07.2014 Galatasaray
'Biz de Hajrovic'i şikayet edeceğiz'
'Biz de Hajrovic'i şikayet edeceğiz' 'Geçici lisansı falan da yok elinde. Biz de kendisini şikayet edeceğiz'
30.06.2014 Galatasaray
Ergün'ün 'ligden çekilme' sözleri
Ergün'ün 'ligden çekilme' sözleri Galatasaray Liv Hospital'ın Fenerbahçe Ülker ile oynanacak final serisi son maçına çıkmama kararı almasının ardından, sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün çarpıcı açıklamalarda bulundu.
17.06.2014 Galatasaray
'Cellatları atamışlar'
'Cellatları atamışlar' Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 5...
17.06.2014 Galatasaray
'Maça çıkmama kararı...'
'Maça çıkmama kararı...' TBF'nin açıkladığı cezaya Galatasaray'dan sert tepki...
17.06.2014 Galatasaray
'Bunların hesabı sorulacak'
'Bunların hesabı sorulacak' Basketbolda Galatasaray - Fenerbahçe derbisine saatler kala, sarı kırmızılı kulübün basın sözcüsü Şükrü Ergün sert açıklamalar yaptı.
16.06.2014 Galatasaray
Şükrü Ergün: F.Bahçe'den özür dilerim
Şükrü Ergün: F.Bahçe'den özür dilerim Galatasaray Basın sözcüsü Şükrü Ergün, Mancini’nin takımdan ayrılmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.06.2014 Galatasaray
'Provokasyon olmayınca...'
'Provokasyon olmayınca...' Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 4. maçında yarın karşılaşacakları Fenerbahçe Ülker'i yenerek seriyi 2-2'ye getireceklerini iddia etti.
9.06.2014 Futbol
Galatasaray'ın derdi elde kalanlar
Galatasaray'ın derdi elde kalanlar Galatasaray'da kadrodaki futbolcu sayısının fazlalığı teknik heyet ve yönetim kurulunu düşündürüyor.
9.06.2014 Galatasaray
'Satılmayacak futbolcu yoktur'
'Satılmayacak futbolcu yoktur' Galatasaray Kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, takımdan ayrılacak oyuncuların kısa sürede belli olacağını söyledi.
6.06.2014 Futbol
Sarıgül'ün yanına bir isim daha!
Sarıgül'ün yanına bir isim daha! Florya’ya bir değil, iki yönetici atanacak, biri dış, diğeri ise iç işlere bakacak. Emir Sarıgül ile birlikte çalışacak isim ve diğer görevlendirmeler salı günü açıklanacak.
6.06.2014 Futbol
'Haydar Dümen'e tedavi olsunlar'
'Haydar Dümen'e tedavi olsunlar' Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Ergün, Galatasaray Adası'nda yaşananlarla ilgili sert açıklamalar yaptı.
5.06.2014 Futbol
Şükrü Ergün'den yıldız sözü!
Şükrü Ergün'den yıldız sözü! Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün geride kalan sezonu ve önümüzdeki sezona yönelik çalışmaları ve yabancı kontenjanıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Şükrü Ergün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şükrü ergün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.