Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'den yanıt gecikmedi

F.Bahçe'den yanıt gecikmedi

Fenerbahçe Asbaşkanı Tahir Perek, Galatasaray yöneticisi Şükrü Ergün’ün 'Fener’i rahat yeneriz' sözüne böyle yanıt verdi: 'Bu tarz açıklamaları yanlış buluyorum'

F.Bahçe'den yanıt gecikmedi

Ga­la­ta­sa­ray Ba­sın Söz­cü­sü Şük­rü Er­gün’ün 25 Ağus­tos'ta Fe­ner­bah­çe ile oy­na­ya­cak­la­rı Sü­per Ku­pa fina­li­ne iliş­kin açık­la­ma­la­rı­na ya­nıt gel­di.

Sa­rı-La­ci­vert­li ku­lü­bün as­baş­ka­nı Ta­hir Pe­rek, Er­gün'ün "Ma­çı ra­hat ka­za­nı­rız” şek­lin­de­ki ifa­de­le­ri­ni abar­tı­lı bul­du­ğu­nu söy­le­di.

Favori de olsanız...

3 bü­yük­ler ara­sın­da oy­na­na­cak der­bi­le­r için ra­hat maç şek­lin­de­ki bir kav­ram kul­la­nıl­ma­sı­nın doğ­ru ol­ma­dı­ğı­nı ifa­de eden Pe­rek "Ben, ge­nel ola­rak bu tarz açık­la­ma­la­rı yan­lış bu­lu­yo­rum. Ta­kı­mı­nız fa­vo­ri ol­sa bi­le abar­tı­lı bir ifa­de" di­ye ko­nuş­tu.

Derbiler her zaman zor geçer

Karşılaşmanın so­nu­cu­na da­ir olarak kendi şah­si ka­na­ati­ni de pay­la­şan Pe­rek "Ben on­lar gi­bi 'ra­hat ola­cak' de­mi­yo­rum. Sa­de­ce ka­za­na­ca­ğı­mı­zı umut edi­yo­rum. Çün­kü Tür­ki­ye'de­ki der­bi kar­şı­laş­ma­la­rı her za­man zor­lu geç­miş­tir” yo­ru­mun­da bu­lun­du. (Bugün)