Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Selçuk Yula toprağa verildi

Selçuk Yula toprağa verildi

Vefat Fenerbahçe'nin ve milli takımın eski unutulmaz futbolcusu Selçuk Yula, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Selçuk Yula toprağa verildi

Yula için Fenerbahçe Kulübü'nün Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bulunan Sporcu Anıtı'nın önünde tören düzenlendi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcular Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz'un da hazır bulunduğu törene, Yula'nın takım arkadaşları, ailesi ile çok sayıda seveni katıldı.

Törende konuşan Yüksel Günay, Selçuk Yula'nın futbolculuğunun yanında çok iyi bir insan olduğunu belirterek, "Selçuk için kitap, roman yazılır. Selçuk futbolun efendisi. Eğer bir beyefendisini de arıyorsanız o da Yula. İyi bir arkadaş, iyi bir dost, iyi bir aile residir" diye konuştu.



Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Talat Yılmaz ise Yula'nın ölümünden derin üzüntü duyduklarını dile getirerek, "Selçuk Yula, spor hayatında herkes tarafından sevilen, tevazuyu elinden bırakmayan, emeğini terinin son damlasına kadar akıtan, mensup olduğu takıma aidiyet duygusu yüksek ve Fenerbahçeliliğiyle övünen bir insandı. Fenerbahçeliler de böyle bir kaptana sahip oldukları için hep övündüler. Mübarek bir ayda aramızdan ayrıldı" şeklinde konuştu.

Selçuk Yula, Karacaahmet Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Haberin Devamı