Gazete Vatan Logo
Futbol Varsa yoksa Ali Koç

Varsa yoksa Ali Koç

Daha önce “Kimsenin listesine girmek istemiyorum” diyen Koç’la yarın bir araya gelecek olan başkan, Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Abdullah Kiğılı ve Ali Yıldırım’la yolları ayırıyor.

Varsa yoksa Ali Koç

Aziz Yıldırım, başkan vekilliği görevini teklif edeceği eski yol arkadaşını ikna etmek için baş başa görüşecek.

F.Bahçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım cephesinde seçime sayılı günler kala oldukça hareketli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli camianın merakla beklediği yönetim kurulu listesini yavaş yavaş şekillendiren başkan, eski yol arkadaşı Ali Koç’la yeniden çalışmak için ikna turlarına başladı.

İş hayatındaki yoğunluk yüzünden bundan önceki seçimde yönetime girmeyen Koç, geçtiğimiz günlerde kurucusu olduğu 1907 F.Bahçeliler Derneği’nde “Başkanlığa aday değilim. Kimsenin listesine girmek gibi bir niyetim de şimdilik yok” dese de başkan kadim dostunu geri döndürmekte kararlı. Yarına kadar yurt dışında olan başarılı iş adamıyla döner dönmez bir görüşme yapacak olan Aziz Yıldırım, Ali Koç’a “Yönetimde devam etmek istemiyorum” diyen Abdullah Kiğılı’dan boşalan başkan vekilliği koltuğunu teklif edecek.

Aziz Yıldırım, kendi kararıyla yönetime girmek istemeyen Kiğılı’nın yanı sıra basketboldan sorumlu yönetici Semih Özsoy, genel sekreter Talat Yılmaz ve kardeşi Ali Yıldırım’la da yolları ayıracak. Diğer kurmaylarına ise “Sizleri bırakmam. Yola birlikte devam edeceğiz” diyen başkan, Kiğılı gibi gelecek yönetimde yer almaya sıcak bakmayan Ömer Temelli’nin kalması için yoğun çaba harcıyor. Stat ve tesislerden sorumlu asbaşkan Temelli’nin ise henüz net bir karar vermediği kulislerde sıkça konuşuluyor.

B PLANI DA HAZIR

Cuma günü listesini açıklaması beklenen Yıldırım’ın ‘B planı’ da hazır. Başkan eğer Ali Koç’tan olumsuz bir yanıt gelirse 3 Temmuz sürecinde sarsılan kulübü ayakta tutmak için var gücüyle çalışan Nihat Özdemir’in kapısını çalacak. Hatırlanacağı gibi Yıldırım, kadim dostuna daha önce de defalarca ‘Geri dön’ çağrısında bulunsa da Özdemir kararından vazgeçmemişti.

Haberin Devamı