Gazete Vatan Logo
Futbol 'Senin ateşin çıktı herhalde'

'Senin ateşin çıktı herhalde'

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, hakkında “Başkanlığa aday olmamalı” diyen Divan Başkanı Günay’ı fena bozdu

'Senin ateşin çıktı herhalde'

F.Bahçe'de dünkü geleneksel bayramlaşma törenine başkan Aziz Yıldırım’la, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay arasında yaşanan diyalog damgasını vurdu. Oldukça neşeli, bir o kadar da esprili halleriyle dikkat çeken başkan, bayramlaşmaya gelen tüm sporcu ve kulüp üyeleriyle tek tek tokalaştı.

Geçtiğimiz hafta içinde Günay’ın yaptığı “Başkanın seçime girip girmeyeceğini bilmiyorum. Ancak 3 Temmuz sürecinden sonra kendisinin yerinde olsam 2 Kasım’daki seçimde adaylığımı koymazdım” açıklamalarına içerleyen Yıldırım, Divan Kurulu Başkanı’nı “Başkan senin ateşin çıkmış, iyi değilsin herhalde. Ayakta da fazla kaldın otur istersen bir dinlen. Zaten konuşuyorsun” sözleriyle fena bozdu.

Günay bunun üzerine “Yok başkan ben senin adaylık sürecinle ilgili kimseye bir şey söylemedim” dese de Yıldırım “Yok yok konuşuyorsun. Kimse benim ne zaman aday olup olmayacağımı bilemez, istediğim zaman aday olurum veya olmam, bakarsın 2 Kasım’da adaylığımı açıklarım” sözleriyle divan başkanına sitemini sürdürdü.

‘ÇOK MU YATIYORSUN!’

Bayramlaşmada Günay’a yüklenmeye devam eden Aziz Yıldırım, papyonundan dolayı, “29 Ekim’de gibisin. Ben abiyim, sen ise dedesin. Hatta iki kere dede. Gelin Yüksel dedenizin elini öpün, benim de elimi öpün ama bende para yok” şeklinde takıldı.

Yıldırım'ın ilk kez basın mensuplarıyla da bayramlaştığı günde voleybol erkek takımı da esprilerden nasibini aldı. Antrenör Daniel Castellani’ye, “İşine karışan varsa, sözünü dinlemiyorlarsa bana gel derdini anlat” diyen Yıldırım, ayrıca bir oyuncuya “Senin sakallar uzamış. Çalışmayıp yatıyorsun herhalde” dedikten sonra bayan voleybolculardan Eda’ya da “Yaşlanıyorsun. Zaman su gibi akıp geçer haberin olmaz. Kendine dikkat et. Uzun boylarından dolayı birkaç oyuncuyla fotoğraf çekiliyoruz ancak ayıp oluyor” dedi.

‘İstifa diye bağırmayın’

Başkan Aziz Yıldırım, 10 kişilik bir grubun ricasını kıramadı ve taraftarlarla da fotoğraf çektirdi. Bu esnada bombayı patlatan Yıldırım yanındakilere dönüp “Bakın statta maç başlıyor siz de hemen “Aziz Yıldırım istifa” diye tezahürat yapıyorsunuz. Artık istifa et diye bağırmayın” dedi.

‘Aday olmaması için neden yok’

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, bayramlaşma töreninde yaklaşan olağanüstü seçimli genel kurulunu değerlendirdi. Başkan Aziz Yıldırım’ın sitem ettiği konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Günay, “Kongrenin maddesi belli. Yapılacak iş belli. Seçim olacak. Kongreyle ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Sayın başkan ile adaylığı konsunda henüz konuşmadım. Aziz Yıldırım’ın aday olmaması için hiçbir neden yok. Olması için de yok. Başka aday çıkar mı, bilemem. Çıkabilir de çıkamaz da.

‘YILMAZ HATALI’

Talat Yılmaz yanlış zamanda konuştu. Bir kulübün genel sekreterine yakışmayacak şeyler söyledi. Böyle şeyleri hiç tasvip etmedik. Varsa bir şey bunu gelirsin yüksek divan kurulunda söylersin. Bu beyanaat biraz yakışmadı.”

Haberin Devamı