Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe'de gerginlik sürüyor!

F.Bahçe'de gerginlik sürüyor!

F.Bahçe Divan Kurulu üyeliğinden atılan Kerim Kerimoğlu ile halen üyeliği devam eden Yüksel Günay arsındaki tartışma giderek büyüyor

F.Bahçe'de gerginlik sürüyor!

Üyelikten İhraç edilen Kerim Kerimoğlu, dün gerçekleşen toplantı sırasında Talat Yılmaz raporunu okurken salona girerek Yüksel Günay yönelmiş bu arada güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile Kerimoğlu apar topar dışarı çıkarılmıştı. Kerimoğlu mahkeme kararı var diyerek, "Mahkeme ihraç kararını kaldırdı, Yargıtay da bunu onayladı. Bunun üzerine gidip kulüp üye aidatımı yatırdım. Bu belgeleri getirmiştim ancak toplantıya almıyorlar.” dedi

Üyelerden Selim Boğaz'ın gerçekleşen bu olaya itiraz etmesi üzerine Yüksel Günay dışarı çıkarılan Kerimoğlu'nun yanına giderek konuşmak istemiş ancak ortalık karışmıştı. Yaşanan arbede sırasında , Aziz Yılmaz ve arkadaşlarıyla tartışan Ogün Altıparmak, yere yuvarlanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından ikili Beyaz TV'de canlı yayına katıldı. Canlı yayında da ikili arasında ki gerginlik sürdü. İşte Kerim Kerimoğlu ve Yüksel Günay arasında gerçekleşen konuşma:

Yüksel Günay: Sayın Kerimoğlu için 83 yaşında diyorsunuz bende 83 yaşındayım. İçeri girmiş bunlara gerek yok. Mahkeme kararı aldım diyor. Bu kararı alsın getirsin. Ona göre bakarız. Sayın Kerimoğlu; bunları burada konuşmayalım; yeri değil.

Kerimoğlu: Yüksel niye kaçıyorsun ya, niye korkuyorsun. Benim imzam var bunu da mı inkar edeceksin. Ogün Altıparmak'ın cam masanın üzerine düştüğünü görmedim.

Ben hesap kitaptan çok iyi anlarım. F.Bahçe'nin mali yapısı beni ilgilendirir. Ben bunları toplantılarda söylüyorum, Aziz Yıldırım ellerini bağlayıp bakıyor.

İkili arasında geçen bu konuşma ortamdaki gerginliği halen sürdüğünü kanıtlarken ilerleyen zamanda neler olacağına dair de kafalarda soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı