Kırmızı Ruj

Kırmızı Ruj

Son dakika kırmızı ruj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırmızı ruj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırmızı ruj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Ruj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı ruj gelişmeleri de dahil olmak üzere 111 kırmızı ruj haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı ruj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korcan Kol'dan müdahale: Merak etme aşkım, ben buradayım
Korcan Kol'dan müdahale: Merak etme aşkım, ben buradayım 22 yaşındaki Korcan Kol, önceki gün oyuncu sevgilisi Ahsen Aleyna Bülbül ile objektiflere takıldı. Kahve sonrası koyu sohbete dalan genç aşıkları, çıkışta panik oldu. Arabasını istedikten sonra bekleyen oyuncu, yanına yaklaşan köpeğin, sevgilisini korkutmasıyla hemen müdahale etti.
31.01.2023 Magazin
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den kırmızı rujlu paylaşım!
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den kırmızı rujlu paylaşım! 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle tanınan oyuncu Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem yaratıyor.Sezen, son olarak kırmızı rujuyla verdiği pozları yayınladı. Rol aldığı dizideki bir repliğe de gönderme yaptı.
30.03.2021 Magazin
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti
İşitme engellilerden ilham aldı, şeffaf maskeler üretti Ünlü balerin ve film oyuncusu Alev Baymur, korona virüs salgını nedeniyle dünyada her bireyin kullanmasının zorunlu hale geldiği maskelere şeffaf bir boyut kazandırdı.
11.10.2020 Sağlık
Şebnem Bozoklu: Hasta oldum paranoyasına girdim
Şebnem Bozoklu: Hasta oldum paranoyasına girdim Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Şebnem Bozoklu, bu defa yasakların kalkmasının ardından başlayan normalleşme günleriyle ilgili bir paylaşımda bulundu.
8.06.2020 Magazin
Kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı ile gömüldü
Kırmızı ruj ve topuklu ayakkabı ile gömüldü Bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayata veda eden efsane şarkıcı Aretha Franklin, son yolculuğuna vasiyetine uygun bir şekilde topuklu ayakkabı, kırmızı ruj ve şık bir elbiseyle uğurlanıyor. 2 hafta önce hayata veda eden Franklin'in naaşı ABD'nin Detroit kentinde ziyarete açıldı. 76 yaşında yaşamını yitiren sanatçı 31 Ağustos'ta defnedilecek.
29.08.2018 Magazin
Ben zaten markayım!
Ben zaten markayım! Merve Boluğur kendi adını verdiği yeni kozmetik ürünlerini Zorlu Center’da düzenlediği davetle tanıttı. Muhabirlere “Lütfen artık iş kadını ve oyuncu yazarsanız sevinirim, ben zaten bir markayım” dedi
31.03.2018 Magazin
Aşıklar ortaya çıktı
Aşıklar ortaya çıktı Ünlü şarkıcı Taylor Swift ve oyuncu Joe Alwyn’in aşkları ilk kez geçtiğimiz Haziran ayında ortaya çıkmıştı.
10.12.2017 Magazin
Saçınız ve makyajınızla göz kamaştırın
Saçınız ve makyajınızla göz kamaştırın Yılbaşı gecesi güzelliğiyle büyülemek isteyen kadınlara, L'Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir ve Renk Uzmanı Ahmet Çoban özel makyaj tüyoları ve saç rengi seçimleriyle ilgili bilgiler verdi.
23.12.2016 Arşiv
Parlamentoda cinsel taciz şoku!
Parlamentoda cinsel taciz şoku! Fransa Ulusal Meclis Başkan Yardımcısı Baupin, hakkındaki cinsel taciz iddiaları nedeniyle istifa etti: Fransa Ulusal Meclis Başkan Yardımcısı Denis Baupin, hakkındaki cinsel taciz iddiaları nedeniyle istifa etti...
10.05.2016 Dünya
Merve Boluğur kimdir?
Merve Boluğur kimdir? Herkesin ilgi ile severek izlediği oyuncu Merve Boluğur kimdir? Son günlerde adı şarkıcı mı olacak haberleri ile geçen Merve Boluğur hakkında detaylı bilgiler haberimizde yer almaktadır. Hatırlarsanız şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlenmişti. İşte Merve Boluğur hakkında tüm bilgiler.
5.04.2016 Magazin
Tülin Şahin’den yaza fit girme tüyoları
Tülin Şahin’den yaza fit girme tüyoları Hep zaman güzel, sağlıklı, bakımlı ve daima fit! Top model Tülin Şahin’den bahar gelirken bütün güzellik tüyolarını topladık. Evet biliyoruz ki spor vazgeçilmezi, sağlıklı besleniyor. Peki ama bu işler bu kadar kolay mı?
26.03.2016 Arşiv
Altın Küre’de şıklık yarışı
Altın Küre’de şıklık yarışı Bu yıl 73’sü düzenlenen Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu...
15.01.2016 Arşiv
2016'da daha doğal görüneceğiz
2016'da daha doğal görüneceğiz Türkiye'nin ilk güzellik koçu, estetisyen Nur Bilen Yavuzer ile yeni yıl öncesi güzellik adına tüm detayları konuştuk.
26.12.2015 Arşiv
Oynayacağım karakteri sevmem önemli
Oynayacağım karakteri sevmem önemli Farklı, etkili bir güzelliği var; durdukça derinleşen, demini alan bir güzellik onun ki. ‘Acil Aşk Aranıyor’ dizisiyle tekrar ekranlara dönen Duygu Yetiş, dizilerde sevimli bir tipleme çizse de, bu kez Elele Dergisi için hiç olmadığı kadar cazibeli bir karaktere büründü.
6.08.2015 Magazin
Bu yaz sakalı da bıyığı da kesmek yok!
Bu yaz sakalı da bıyığı da kesmek yok! Erkekler! Bu yazın trendini ıskalamayın ve hem sakal hem de bıyıkla gezmeye hazır olun. Ancak bıyıklar uzun, sakallar kirli sakal olmalı. Bu trendin adı ise beardstache (İngilizce bıyık demek olan moustache ve sakal demek olan beard kelimelerinin birleşimi...)
12.06.2015 Arşiv
‘Evdeki huzur saadet budur’
‘Evdeki huzur saadet budur’ Meyra, yeni sıngle’ı ‘Karla Karışık’ı çıkardı ve müzik konuşmak için onunla buluştuk...
7.05.2015 Magazin
Kırmızı ruj tek başına makyaj aslında!
Kırmızı ruj tek başına makyaj aslında! Didem Soydan ve Özge Ulusoy...
23.01.2015 Magazin
Bu kış zafer  dantel ve kadifenin
Bu kış zafer dantel ve kadifenin BANU DURAN - bduran@gazetevatan...
27.12.2014 Arşiv
Türk kadınları makyajda sonbahar
Türk kadınları makyajda sonbahar Luca Mannucci, Monaco Prensesi Charlene ve ‘çılgın babaanne’ TinaTurner’ın makeup artisti...
16.11.2014 Magazin
'Siyah saç kırmızı ruj benimle özdeşleşti'
'Siyah saç kırmızı ruj benimle özdeşleşti' OYNADIĞI diziler sayesinde Arap dünyasında da tanınan ve magazin haberlerinde ön planda yer alan oyunculardan Merve Boluğur, MBC4 kanalının sorularını yanıtlarken, Arap hayranlarına Türkçe el yazısı ile teşekkür etti...
27.10.2014 Magazin
Kaş ifadeyi belirler doğal şeklini koruyun!
Kaş ifadeyi belirler doğal şeklini koruyun! Türkiye'nin ilk güzellik koçu Nur Bilen Yavuzer...
18.09.2014 Arşiv
Nicole’ün prenses zarafeti!
Nicole’ün prenses zarafeti! 1950’LERİN moda ikonu, asaletin simgesi Grace Kelly’nin hayatını anlatan ‘Grace of Monaco’ bu hafta vizyona girdi...
18.09.2014 Arşiv
Gençleşmenin 10 yolu!
Gençleşmenin 10 yolu! Her kadın genç kalmak istiyor, ancak uzmanlar estetik cerrahinin en son tercih olması gerektiğini savunuyor. İşte, bıçak altına yatmadan genç görünmenin yolları...
14.08.2014 Magazin
Güzellik duyguların dışa yansımasıdır
Güzellik duyguların dışa yansımasıdır Kadınların vazgeçilmezleri arasında güzellik malzemeleri de var...
24.01.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Ruj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı ruj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.