Gazete Vatan Logo
Magazin Gençleşmenin 10 yolu!

Gençleşmenin 10 yolu!

Her kadın genç kalmak istiyor, ancak uzmanlar estetik cerrahinin en son tercih olması gerektiğini savunuyor. İşte, bıçak altına yatmadan genç görünmenin yolları...

Gençleşmenin 10 yolu!

1-KAHKÜL KESTİRMEK

GENÇ kızlarla özdeşleştirilen kahkül ve at kuyruğu, yüzdeki bütün kırışıklıkları kapatmakla birlikte, karşı tarafa genç olduğunuz imajını verecektir.

2-HAFİF BİR MAKYAJ

Koyu renk makyaj kırışıklıklar içinde dağılarak kendisini daha çok belli edeceği için natürel ve açık tonlar genç görünmek isteyenlerin tercihi olmalı.

3-BÜYÜK GÖZLÜK

‘Gözlüklerle daha büyük gözükürsün’ algısı yanlıştır. Aslında gözlük bir açıdan gözlükler gözaltı kırışıklıklarını ve morlukları kapatmak için ideal bir yol.

4-GÖZLERE KAFEİN

2 çay poşetini sıcak suda 5 dk. beklettikten sonra soğumaya bırakın ve gözlerinizin üzerine yerleştirin. 5 dakika öyle kalın, bu gözleri dinlendirir.

5-ŞEFTALİ TONLARI

Makyajda şeftali tonları kullanmak cildi genç ve canlı gösteriyor. Hafif tonlarla bezenen makyaj yüze tazelik ve enerjik gözükmenin en kısa yolu. Gwyneth Paltrow da öyle yapıyor.

6-SİYAH KALEM ÇEKMEK

Canlı ve neşeli görünmek isteyen renkli gözlü kadınlar, gözlerinin içine yoğun bir siyah kalem çekerek onu mavi ya da kahverengi rimelle tamamlasın.

Haberin Devamı

7-KALIN KAŞLAR

Düzenli ve şekil verilmiş doğru kaşlar, gözleri daha açık ve canlı gösterir. Uzun ve kalın kaşlarıyla dikkat çeken 44 yaşındaki Rachel Weisz, görünümüne doğal yollarla gençlik katıyor.

8-KOYU GÖZLER

Makyajın ana ipuçlarından olan ‘Ya gözler baskın olsun ya da dudaklar’ mantığı aynı zamanda genç ve doğal görünmeyi sağlıyor. 46 yaşındaki Kylie Minogue’un sırrı da bu...

9-KIRMIZI RUJ

Son sezonun en dikkat çeken kombinlerinden olan kıpkırmızı dudaklar göz ve kirpikleri daha dikkat çekici canlı kılıyor. Odağı dudaklara çekiyor.

10-SARI GİYİN

Renkli giyinmek kişiyi genç gösterir. Özelliklesarı, turuncu, yeşil, mavi gibi renkler seçin.