Gazete Vatan Logo

Yurtdışına çıktığında ilk ziyaret ettiği mekanları açıkladı ünlü gurme Nihat Ertekin 'salaş restoran' lezzetini anlattı

Son dönemin başarılı gurmelerinden Nihat Ertekin, çektiği birbirinden ilginç yemek videolarıyla instagram fenomeni haline gelmiş durumda.

Yurtdışına çıktığında ilk ziyaret ettiği mekanları açıkladı ünlü gurme Nihat Ertekin 'salaş restoran' lezzetini anlattı

Videolarında aynı zamanda gittiği şehirleri de renkli bir dille anlatan Ertekin, özellikle seyahat ettiği ülkelerdeki marketleri de gezerek o ülkenin yemek ve alışveriş kültürü hakkında küçük ipuçları veriyor. Yurtdışına çıktığında ilk ziyaret ettiği mekanların marketler ve restoranlar olduğunu vurgulayan Ertekin, “Yöresel ürünler satan yerel marketleri veya salaş restoranları keşfetmek hoşuma gidiyor çünkü oralarda farklı lezzetler yakalayabiliyorum. Bunları da çektiğim videolarla takipçilerimle paylaşıyorum” diyor.

“DENEYİMLERİMİ PAYLAŞMAK KEYİFLİ BİR DUYGU”

Ertekin’in Youtube kanalında verdiği evde pratik yemek tarifleri de büyük ilgi görüyor. Günümüzde insanların yaşadığı en büyük problemlerinin başında “Bugün ne pişireceğim?” sorusunun geldiğini hatırlatan ünlü gurme, “Bu noktada özellikle kolay hazırlanan yemek videoları ihtiyaç karşılıyor. En çok da bekar erkekler ve çalışan kadınlar ilgi gösteriyor” dedi. Zaman zaman takipçileriyle de bir araya gelerek farklı etkinliklere imza atan Nihat Ertekin, lezzet festivallerinin aranılan isimlerinden biri… Çok sık seyahat eden Ertekin, hayat felsefesini, “Ben aslında uzun yıllar moda ve tekstil sektöründeydim. Fakat ilginç tatları denemek ve farklı lezzetleri buluşturmak her zaman tutkum olmuştur. Sosyal medya sayesinde bu deneyimlerimi herkesle paylaşıyorum” şeklinde özetliyor.

Haberin Devamı