Gazete Vatan Logo

Rus Tatyana’nın sır dolu ölümü!

St. Petersburg’dann İstanbul’a gelerek bir gazinoda çalışan 19 yaşındaki Tatyana Çerhanova ölü bulundu. Rus kızın 500 dolara eskortluk yaptığını öne sürüldü

Rus Tatyana’nın sır dolu ölümü!

İstanbul’da bir gazinoda çalışan 19 yaşındaki Tatyana Çerhanova bir otomobilin içinde ölü bulundu. Çerhanova’nın annesi, kızının sevgilisinin ailesi tarafından zehirlendiğini ileri sürdü. 2016 yılında Kıbrıs üzerinden İstanbul’a gelen Rus uyruklu Tatyana Çerhanova, Anadolu Yakası’nda bir gazinoda çalışmaya başladı. 26 yaşında iş adamı İ.Y. ile ilişkisi olan Tatyana’ya, ailesi 18 Kasım’dan beridir ulaşamadı. Tatyana’nın, 28 Kasım günü cesedi bir otomobilin içerisinde bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri genç Rus kızının ölümü sonrası yaptığı ilk incelemelerde, genç kızın aşırı alkol aldığı ve ectasy hap kullandığını belirledi. Tatyana’nın cesedi üzerinde herhangi bir darp cinayet izi tespit edilmezken, kesin ölüm sebebinin otopsi sonucunda netleşeceği belirtildi. Genç kızın ölümünden önce en son yanında bulunan kişi olduğu belirlenen ve birlikte uyuşturucu ve alkol aldığı öne sürülen sevgilisi İ.Y. ise tutuklandı. Çerhanova’nın annesi ise Rus basınına verdiği demeçte kızlarının, evliliği onaylamayan sevgilisinin ailesi tarafından zehirlenmiş olabileceğini iddia etti.

Haberin Devamı