Gazete Vatan Logo

O bebeğin annesi tutuklandı!

Balıkçılar Haliç'te cesedini bulmuştu

HALİÇ’te bulunan 2 aylık bebek cesedi ile ilgili poliste ve savcılıkta verdiği şüpheli ifadeler nedeniyle gözaltına alınan anne Suna A., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Annenin 8 aydır psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenildi. Ceset üzerinde Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak incelemenin ardından bebeğin ölüm sebebinin belli olacağı belirtildi.

HALİÇ'TE 'BEBEK CESEDİ' ŞOKU!



Haliç’te önceki gün balık tutmaya giden vatandaşlar su yüzeyinde yüzen bir bebeği oyuncak zannederek kıyıya çıkartmıştı. Kıyıda bebeğin gerçek olduğunu ve öldüğünün anlaşılması üzerine polis çağırılmıştı. İki gün önce iki aylık bebeklerinin kaybolduğunu söyleyerek kayıp başvurusunda bulunan Erol Argın ile Suna A. çifti bebeğin teşhisi için olay yerine getirilmiş ve cesedi teşhis etmişlerdi. Anne poliste bebeğinin nasıl kaybolduğu ile ilgili çelişkili ifadeler vermesi üzerine savcılık talimatıyla gözaltına alınmıştı.

Çoçukları Koruma Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada anne Suna A. çelişkili ifadeler vermeyi sürdürdü. 8 aydır psikilojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı öğrenilen anne Suna A. akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcının tutuklama talebiyle mahkemeye sevk ettiği anne Suna A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan sudan çıkartılan 2 aylık bebek cesedi de incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bebeğin kesin ölüm nedeni ile ilgili Adli Tıp’tan gelecek raporun ardından belli olacak. Mahkeme annenin psikolojik sorunları ile ilgili de doktor raporu talep ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı