Gazete Vatan Logo

Meteoroloji'den güzel haber!

Sıcaklıklar artacak

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, öğle saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzeybatı ilçeleri ile Kırklareli'nin kıyı ilçeleri, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde 1 ila 3 derece artması öngörülürken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olması beklenmiyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, zamanla Akdeniz kıyıları ile güneybatı kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kuzeybatı ilçeleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı. (27)
ANKARA: Az bulutlu. (25)
İZMİR: Az bulutlu ve açık. (30)
ADANA: Az bulutlu ve açık. (33)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (34)
SAMSUN: Parçalı ve bulutlu. (23)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (23)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(33)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden itibaren İstanbul'un kuzeybatı, Kırklareli'nin kıyı ilçelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu.
EGE: Az bulutlu ve açık.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, kıyıları Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeydoğusu parçalı bulutlu.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık.

Haberin Devamı