Gazete Vatan Logo

Meteorolojiden Antalya için fırtına uyarısı! Antalya hava durumu!

Meteoroloji Antalya için sağanak yağış ve fırtına uyarısında bulundu. Antalya Valiliği de sosyal medya hesabından meteoroloji uyarısını paylaştı.

Meteorolojiden Antalya için fırtına uyarısı! Antalya hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün sabah saatlerinden itibaren, Antalya ve ilçelerinde sağanak yağış ve şiddetli fırtına olacak. Vatandaşları uyaran meteorolojiden aktarılan diğer bilgilere göre, Güney ve güneydoğu yönlerinden başlayacak rüzgârın şiddeti artarak, iç kesimlerde fırtına, kıyı kesimlerde ise kuvvetli fırtına görülecek.

Sağanak yağışlar salı günü de devam edecek. Özellikle, Antalya merkez ilçeler; Kemer, Kumluca, Finike’de şiddetli yağılar bekleniyor.

Su baskını ve hortum

Su baskınları, yıldırım ve hortum risk Meteorolojden yapılan açıklamada meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım, hortum, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı bölge halkı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı. Meteorolojinin uyarısı, Antalya Valiliği sosyal medya hesabından da "Gök gürültülü sağanak yağış" başlığıyla paylaşılarak vatandaşlar dikkatli olmaya çağırıldı.