Gazete Vatan Logo

‘Kulaklığını çıkar’ dedi, aldırış etmeyince dehşet saçtı!

İstanbul Zeytinburnu'nda bir atölye çalışanı dehşet saçtı. Bahanesi ise iş arkadaşının çalışırken kulaklıkla müzik dinlemesiydi. İşte şoke eden olayın detayları...

Saldırının yaşandığı yer Zeytinburnu'nda bir atölyeydi. Müzik dinleyerek çalışan arkadaşına "kulaklığını çıkar" dedi ve hakaret etti. O bunu umursamayınca, belinden silahını çıkarıp bacaklarından vurdu.

İŞ ARKADAŞIYLA ÖNCE TARTIŞTI SONRA KURŞUN SIKTI

Kanal D Haber’de yer alan habere göre; yabancı uyruklu bu genç ile iş arkadaşı bir gün önce tartışma yaşadı. İddiaya göre, gerginliğin nedeni çalışırken kulaklıkla müzik dinlemesi, söylenenleri de duymamasıydı. O gün tartışma çok sürmedi. O çalışan bir gün sonra beline silah takıp geldi. Akşama doğru sorun yaşadığı iş arkadaşının yanına gitti. Kulağına eğildi ve ona hakaret etmeye başladı.

TETİĞE BASTI

Makine başında çalışan yabancı uyruklu, uyarıyı umursamadı. Tabii adam o anda silahına davrandı. Peşe peşe tetiğe bastı. Silah ard arda patladı, bir kişi yaralandı. Hatta acıyla bağırıyordu. Ama çalışanlardan bazıları bunu umursamadı. Hatta yerinden kalkmayanlar dahi vardı.

Neyse ki duyarlı olanları girdi devreye. Arkadaşlarının yarasına tampon yaptılar. Sonra da onu otomobille hastaneye götürdüler. Sakince uzaklaşan saldırgan ise çok kaçamadı. Polis kısa sürede yakaladı. Sorgulandıktan sonra da tutuklandı.

Haberin Devamı