Gazete Vatan Logo

Kocamı ben öldürdüm!

Sarhoşken kız arkadaşına itiraf etti

13 aydır kayıp olan Bülent Akay’ı eşi Nurcan Akay ile sevgilisinin öldürdüğü ortaya çıktı. Suriye’ye kaçmak isteyen iki sevgili yakalandı.

GAZİANTEP’te 13 aydan beri kayıp olan Levent Akay’ın cinayete kurban gittiği Müge Anlı’nın programında ortaya çıktı. Olay şöyle gelişti. 1 çocuk babası Bülent Akay’ın (27) annesi ve babası çocuklarından haber alabilmek için Müge Anlı’nın atv’de yayınlanan “Tatlı Sert” programına başvurdu. Bülent Akay’ın eşi Nurcan Akay da yayına katıldı ve “Kocamla 13 ay önce tartıştık ve evden çıkıp gitti. O günden sonra kendisinden haber alamadım. Daha sonra tanıştığım Resul Kurtaran ile kendime yeni bir hayat kurdum” dedi. Araştırmalar sürerken canlı yayına katılan bir kadın şunları söyledi:

“Nurcan ile birlikta alkol aldık. Sarhoş olunca bana ‘Kocamı öldürdüm, Resul ile birlikte kuyuya attık. Arkadaşımız Ali Baran da bize yardım etti’ dedi.”

Bu bilgi üzerine ifadesine başvurulan Nurcan Akay ve sevgilisi Resul Kurtaran , suçlamaları reddedip ortadan kayboldu. Ancak olayda adı geçen Ali Baran’ın annesi oğlunu sıkıştırdı. Ali annesinin baskısı sonucu “Bülent’i Nurcan ile sevgilisi öldürmüş. Eve gittiğimde halıya sarılı cesedi gördüm” dedi. Olayın polise intikal etmesi üzerine Kilis’te yakalanan Nurcan Akay ve sevgilisi Resul Kurtaran gözaltına alındı.

Çözülen 34’üncü cinayet

Nurcan Akay, Müge Anlı’nın programında eşinin kaybolmasıyla ilgili bilgisinin olmadığını söylerken gülmüştü. Ancak daha sonra cinayeti Nurcan Akay ve sevgilisinin işlediği ortaya çıktı. Nurcan Akay, sevgilisi ve olaya adı karışan Ali Baran tutuklanırken, bu olayla birlikte Müge Anlı’nın programında çözülen cinayet sayısı 34 oldu.

Haberin Devamı