Gazete Vatan Logo

İBB'den uyarı: D-100 trafiğinde Tüyap yoğunluğu!

İstanbul'da D100 Haramidere-Beylikdüzü arasında Tüyap Kitap Fuarı'na girişler nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor. TÜYAP'ta düzenlenen kitap fuarı nedeniyle yoğunlaşan trafik iş çıkışı saati ile birlikte iyice çekilmez bir hal aldı. İşte D-100 trafiğinde son durum...

İBB'den uyarı: D-100 trafiğinde Tüyap yoğunluğu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) yapılan açıklamada, "D100 Haramidere - Beylikdüzü arası (Tüyap Kitap Fuarı) girişleri nedeni ile bölgede yoğunluk yaşanmaktadır" denildi.TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTIYOR İstanbul genelinde saat 17.20 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 62 olarak gözüküyor. TEM otoyolunda süren Mahmut Bey Gişeleri çalışmaları nedeniyle trafikte çift yönlü yoğunluk yaşanırken, Okmeydanı-Avcılar yönü E5 karayolunda da yoğunluk sürüyor. Basın Ekspres yolundada trafiğin ağır aktığı gözleniyor.



KÖPRÜLER AÇIK

15 Temmuz Şehitler Köprüsü öncesi yoğunluk gözlenirken, köprüde akıcı trafik var. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Avrupa'dan Anadolu'ya geçişte yoğunluk yaşanırken, köprü üzeri ve Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte akıcı bir trafik var. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde de trafik akıcı.



ANADOLU YAKASINDA YOĞUNLUK

Anadolu yakasında da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü giriş ve çıkışlarında, E5'te çift yönlü ve TEM otoyolunda da Avrupa yönünde yoğunluk yaşanıyor.