Gazete Vatan Logo

Damat dehşeti

Yozgat’ta ayrı yaşadığı karısını, kayınpederini ve kayınvalidesini av tüfeğiyle öldüren damat, Facebook’tan canlı yayın yapıp, “Pişmanım” dedi, ardından intihar etti.

Damat dehşeti

Yozgat’ın Aydıncık İlçesi Dereçiftlik Köyü’nde 24 yaşındaki Sıddık Gököz, ayrı yaşadığı eşi Özlem Gököz ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay’ı av tüfegiyle öldürdü. Katliamın ardından Facebook üzerinden canlı yayın yapıp, pişman olduğunu söyleyen Sıddık Gököz de arazide intihar ederek yaşamına son verdi.

Acımadan üç can aldı

Tüyler ürperten olay, ilçeye bağlı bağlı Dereçiftlik Köyü’nde meydana geldi. Özlem Gököz, bir süre önce geçimsizlik nedeniyle eşi Sıddık Gököz’ü terk edip, anne ve babasının evine döndü. Eşinin ve ailesinin 1.5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediklerini iddia eden Sıddık Gököz, dün akşam saatlerinde tüfekle kayınpederinin evini bastı. Öfkeli damat, eşi Özlem ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra kaçtı.

Canlı yayın yaptı...

Üç can aldıktan sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden canlı yayın yapan Sıddık Gököz, çok pişman olduğunu söyledi. Daha sonra arazide tüfekle intihar etti.