Gazete Vatan Logo

Boyner yılbaşını T-box'la 'don'attı

2003 yılının en yaratıcı iş fikirlerinden biri olan T-box, yılbaşında kırmızı külot satışını patlattı. Boyner Grubu, Aralık ayında 65 bin adet kırmızı renkte T-box iç çamaşırı satmayı başardı

Yılbaşında kırmızı iç çamaşırı giymek adettir diyerek yola çıkan Boyner Grubu, üç haftada 65 bin adet kırmızı iç çamaşırı sattı. T-box'ın yeni yıl koleksiyonu olan kırmızı g-string ve boxer'ları Aralık ayının başında satışa sunan Boyner Grubu, kısa sürede 440 milyar liralık ciroya imza attı. "Kırmızı iç çamaşırı giyildiğinde değil, çıkartıldığında şans getirir. Öyleyse bu yılbaşı tercihinize göre bir T-boxer ya da bir T-box g-string alın. Şansınızı açmak için ne kadar hevesli olduğunuzu, iç çamaşırınızı havaya fırlatarak gösterin. Haydi şimdi bütün donlar havaya!" diyen ilanlarıyla dikkat çeken yılbaşı koleksiyonunun 80 bin adet satması hedefleniyor.

Hedef 500 milyar'lık ciro
T-box'ın Proje Koordinatörü ve aynı zamanda Benetton Genel Müdürü Zeynep Selgur, 'Aralık için özel yılbaşı ürünleri, Mayıs ayında planlanmıştı. Bugüne kadar toplam 65 bin adet yılbaşı g-string'i ve yılbaşı t-boxer'ı satıldı. Yılbaşına kadar 80 bin adet ürünü geçeceğimizi çok rahat görüyoruz" dedi. T-box'ın yılbaşına özel olarak tasarladığı ürünler küçük çanlarla süslenmiş kırmızı ambalajlarla satışa sunuluyor. Kadınlar için 4 milyon 950 bin lira, erkekler için ise 9 milyon 950 bin lira olan ürünlerin satışından 440 milyar liralık ciro elde ettiklerini ifade eden Selgur, "Hedefimiz 500 milyar lirayı geçmek" diye konuştu.

Haberin Devamı