Gazete Vatan Logo

63 Alan Kodu Nereye Ait? +63 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Her ülkenin kendine ait bir alan kodu vardır. Dünya üzerinde çok sayıda farklı ülke var. Bu ülkelerin her birinde farklı alan kodu var. Böylece arayan numaranın başına bakarak, alan koduna göre ülkeleri bilmek mümkün. Telefon alan kodunu merak eden çok sayıda kişi var. Arama yapmak veya aranıldığında alan kodu merak konusu oluyor. Herkes kim tarafından arandığını hemen bilmek ister.

63 Alan Kodu Nereye Ait? +63 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

63 Alan Kodu Nereye Aittir?

Arayan numaranın başında 63 kodu görünebilir. Bu kod, Filipinlere ait bir alan kodudur. Yabancı numaralar her daim kime ait olduğu merak ediliyordu. Özellikle de yurt dışından arayan numaralar bilinmek istenir. 63 alan kodu, Filipinlere aittir. Oradan biri aradığında telefonda 63 alan kodu görünecek.

+63 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?

Eğer telefonda +63 numarası görünüyorsa, Filipin ülkesinden biri aramaktadır. Güneydoğu Asya bölgesinde yer alan Filipinler, bilinen ve sevilen bir ülkedir. Bazı kişilerin tanıdıkları o ülkede olabilir. O ülkeyi aramak isteyen kişi +63 kodu ile numarayı çevirmeli. 

Hangi Ülkenin Alan Kodu +63?

Alan kodu hangi ülkeden arandığına dair bilgi vermektedir. Numaranın başında yer alana alan kodu ülke hakkında detay vermektedir. +63 alan kodu Filipin ülkesine aittir. Bu ülkeyi arayarak kişiler tanıdıkları ile iletişime geçmektedir. Alan kodunun +63 olan ülke Filipinlerdir. +63 yazıldığında artık önüne sıfır konulmaz. Doğrudan +63 alan kodu ile arama yapılmalı.

Haberin Devamı

63 Alan Kodu Hangi Ülke Oluyor?

Bilinmeyen numaralar insanlar için önemlidir. Çünkü kim tarafından arandığını bilmek ister. Genelde yurt dışından gelen aramalar daha çok merak ediliyor. Arayan numaraya bakarak da hangi ülkeye ait olduğu bilmek mümkündür. Eğer numaranın başında +63 alan kodu görünüyorsa, bu Filipinler ülkesi oluyor.