Gazete Vatan Logo

Son dakika: BBP seçim kararını açıkladı...

BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, BBP'nin 24 Haziran seçimlerinde AK Parti listelerinden seçime gireceğini açıkladı.

Son dakika: BBP seçim kararını açıkladı...

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, BBP'yi ziyaret edip BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç ile görüştü. Görüşme sonrası iki isim ortak basın toplantısı düzenledi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, BBP'nin seçime AK Parti listelerinden gireceğini açıkladı. Muhalefetin ittifak yapacağı iddialarıyla ilgili de konuşan Ünal şunları dile getirdi: "Dün itibarıyla basına yansıyan ittifak söylentilerinin bugün başlamadan krizlere boğulduğunu gördük. Bir ittifakın gerçek anlamda mutabakat olabilmesi için toplumsal ve siyasal desteği olması gerekir.Milletin gözü önünde cereyan etmeyen ittfaklar ancak bir pazarlık ve masa başı tezgah olarak değerlendirilir. Kişisel hesaplarını görme peşinde olan sözde siyasetçilerin yaptıkları pazarlıkları siyasi ahlakın bir parçası olarak görmüyoruz. Cumhur İttifakı bu miletin ta kendisidir. Bu ittifakın lideri de milletin adamıi milletin adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."

BAHÇELİ'NİN 100 BİN İMZA ÇIKIŞI
MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'cumhurbaşkanlık adaylığı için gereken 100 bin imza araştırılmalı' çağrısı ile ilgili soruya Ünal,"'Sayın Bahçeli'nin hassasiyetine katılıyoruz' diye yanıt verdi.
YAZICIOĞLU AÇIKLAMASI
BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç da İYİ Parti'nin Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili açıklamasına sert tepki gösterip "Muhsin Yazıcıoğlu sizin siyasi malzemeniz değildir. Biz buna müsade etmeyiz" dedi.

Haberin Devamı