Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 14.00'te AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 'seçim çalışmaları ve ekonomi' başlıklı toplantıda partisinin bazı genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi. Toplantıda ayrıca Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş ile AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz yer aldı.

Toplantı, basına kapalı olarak devam ediyor.

CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan sürpriz toplantının detaylarını aktardı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan hem genel başkan yardımcılarıyla hem de davet edilen bazı bakanlarla bir araya gelecek. AK Parti milletvekili Özlem Zengin'in de az önce içeriye girdiğini söyleyebiliriz.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in toplantıya katılacağı edindiğimiz bilgiler arasında. AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz da toplantıya katılacak.

Haberin Devamı

TOPLANTIDA GÜNDEM SEÇİM HAZIRLIĞI

Seçime 1 yıldan daha az bir süre kaldı. Gelen ilk bilgilere göre; toplantıda seçim hazırlıkları gözden geçirilerek koordinasyon ele alınacak. AK Parti'nin seçim hazırlığı ele alınacak bu toplantıda. Seçimdeki propaganda dönemine ilişkin hazırlıklar da bu toplantıda masada olacak. Ayrıca bir de ekonomi boyutu var. Enflasyonun düşürülmesi de oldukça önem kazanıyor. Enflasyonun düşürülmesi için atılacak adımlar neler olacak, bu başlıklar bu toplantıda ele alınacak. Önümüzdeki dakikalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'ne gelip toplantıya başkanlık etmesini bizler de bekliyoruz.