Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yardım meleği Emenike

Yardım meleği Emenike

Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, ülkesindeki yetim ve yoksullara yardımda bulunmaya hazırlanıyor.

Yardım meleği Emenike

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Emmanuel Emenike ülkesinde adeta yardım meleği gibi...

Başarılı golcü yaklaşan Noel nedeniyle ülkesindeki fakir ve yoksulların yoğun olarak yaşadığı bölgelere yaklaşık 50 bin dolar değerinde pirinç yardımı yaptı. Nijerya basınında yer alan habere göre Emenike'nin Imo ve Anambra kentlerinde dağıtılmak üzere 50 bin dolarlk pirincin yerel yönetime teslim edilmesini istedi.

Geçtiğimiz sene de yine bölgedeki dul ve yetimler için 60 bin dolarlık harcama yapan Emenike'nin bu konu ile ilgilenmesi için ailesinden kişileri görevlendirdiği belirtildi. Emenike'nin abisi Ebuka tarafından organize edilen yardımda 550 çuval pirinç Imo'ya 300 çuval ise Anambra'da yer alan Otuocho'ya götürülecek.

Konuyla ilgili konuşan Nijeryalı yetkililer ise, "Emenike Avrupa'ya gittiğinden bu yana insanları sık aralıklarla böyle mutlu ediyor. Halkına bir şeyler veriyor. Şu anda Türkiye'de ama oradan bile buraya gelerek yetim ve öksüzlere yardım etmeyi organize ediyor" şeklinde konuştu.

Emenike'nin pirinç yardımı dışında bölgedeki dul ve yetimler için okul kitapları ile tekstil ürünleri de dağıtacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

(SporX)