Emenike

Emenike

Son dakika Emenike haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emenike ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emenike haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emenike

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emenike gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.938 emenike haberi bulunmuştur. Tüm emenike haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiliz basını Fenerbahçe'nin sürprizini açıkladı! Emenike, Moses gibi o da Nijeryalı
İngiliz basını Fenerbahçe'nin sürprizini açıkladı! Emenike, Moses gibi o da Nijeryalı Süper Lig'in 24.haftasında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenen ve Galatasaray'ı takibe devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının artık sonuna gelinirken, İngiliz basınının ortaya attığı bir iddia Sarı Lacivertli camiada oldukça ilgi çekti. İşte Ali Koç'un Emenike ve Moses transferini andıran yeni yıldızı...
5.03.2023 Fenerbahçe
Az kalsın 2.Emenike vakası yaşanacaktı! Ali Koç'u bu transferden son anda kurtardılar
Az kalsın 2.Emenike vakası yaşanacaktı! Ali Koç'u bu transferden son anda kurtardılar Danimarka ekibi SönderjyskE'den Antalyaspor'a 1 milyon 800 bin euro'ya transfer olan, Süper Lig'de gösterdiği performansla değerini 7,5-8 milyon euro'lara kadar çıkaran tecrübeli golcü için Brentford ve Southampton'ın devreye girmesi Fenerbahçe camiasında memnuniyet yarattı. Kimi taraftarlara göre transfer edilmesi halinde 2.Emenike vakasının yaşanacağı kulüpte 24 yaşındaki santraforun bu paraları etmeyeceği görüşü ağır kazanırken, yaşanan gelişmelerin ardından Ali Koç'un ABDli futbolcudan vazgeçtiği bildirildi.
21.01.2023 Fenerbahçe
Geçen sezon İsmail Kartal'ı perişan etti Ali Koç 10 ay sonra atağa geçti! Fenerbahçe'ye Emenike-Sow karışımı golcü
Geçen sezon İsmail Kartal'ı perişan etti Ali Koç 10 ay sonra atağa geçti! Fenerbahçe'ye Emenike-Sow karışımı golcü Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla bir hayli göze çarpan ve İsmail Kartal'ın baş belası olan tecrübeli futbolcunun yeniden Fenerbahçe'nin gündemine gelmesi taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Tıpkı Emenike ve Sow gibi Nijeryalı olan forvetin Sarı Lacivertli takımda oynamaya son derece sıcak baktığı bildirilirken, 27 yaşındaki santraforun 8 yıl önce Kuzey Kıbrıs takımı Yeni Cami'de top koşturması ise dikkatlerden kaçmadı.
8.12.2022 Fenerbahçe
İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Boy, fizik, oyun stili resmen Emenike!
İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Boy, fizik, oyun stili resmen Emenike! Fenerbahçe transfer haberleri... Samatta, Berisha, Serdar Dursun'la yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe aradığı golcüsünü buldu. Boy, fizik, oyun stili bakımından Emmanuel Emenike'ye benzeyen yıldız forvet Fenerbahçe'ye gelmeye son derece sıcak bakarken, Jorge Jesus - Ali Koç ikilisinin Burkina Fasolu futbolcu için ortak karar verdiği bildirildi.
7.08.2022 Fenerbahçe
Mert Müldür'ün annesi izin vermedi Erden Timur 'Emenike IQ'lu' sağ bek için harekete geçti
Mert Müldür'ün annesi izin vermedi Erden Timur 'Emenike IQ'lu' sağ bek için harekete geçti Galatasaray transfer haberleri... Omar ve Boey'den beklenen katkıyı alamayan, hatta Fransız sağ bekle yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray Mert Müldür'de geri adım atmak zorunda kaldı. Annesinin Türkiye kariyerine şimdilik izin vermediği milli futbolcu transferini rafa kaldıran sarı kırmızılılar yeni sağ bek alternatiflerine bakarken, Erden Timur'un sürpriz bir oyuncuyu gündemine aldığı belirtildi. İşte Cimbom'un ilgilendiği 29 yaşındaki o isim ve yapılan yorumlar...
11.07.2022 Galatasaray
Emenike'den Aziz Yıldırım'a sürpriz ziyaret
Emenike'den Aziz Yıldırım'a sürpriz ziyaret Fenerbahçe'nin eski golcülerinden Emenike'nin Aziz Yıldırım'ı ziyareti bir hayli dikkat çekti.
29.12.2021 Fenerbahçe
Emenike'den paylaşım: Aykut Kocaman en iyisi
Emenike'den paylaşım: Aykut Kocaman en iyisi Eski Fenerbahçeli Emenike, Ersun Yanal'ın ayrılığının resmi bir şekilde duyurulmasının ardından sosyal medya hesabından Aykut Kocaman ile ilgili bir paylaşıma yer verdi.
2.03.2020 Fenerbahçe
Emenike bombayı patlattı: Yakında eve dönüyorum!
Emenike bombayı patlattı: Yakında eve dönüyorum! Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emenike, Türkiye'yi çok özlediğini ve yakında döneceğini duyurdu.
12.12.2019 Süper Lig
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı!
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı! Kariyerine Westerlo'da devam eden eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike, bugün 67 yaşına giren Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutladı.
2.11.2019 Futbol
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç
Fenerbahçe sonunda aradığını buldu: Vedat Muriç Emenike, Van Persie, Soldado, Slimani... Fenerbahçe son yıllarda yıldız golcüleri kadrosuna kattı. Hepsinin sonu hüsran oldu. Rize’den transfer edilen Vedat Muriç ise kısa sürede beklentileri aştı. Futbolu ve hırsıyla tribünlerin sevgilisi haline geldi.
1.10.2019 Fenerbahçe
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0 Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbide Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı.
28.09.2019 Futbol
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da Westerlo, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Emmanuel Emenike'yi kadrosuna kattı.
16.09.2019 Futbol
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da
Emmanuel Emenike resmen Westerlo'da Fenerbahçe’nin eski yıldızlarından Emmanuel Emenike, Belçika ekiplerinden Westerlo ile resmi sözleşme imzaladı.
30.08.2019 Futbol
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor
Emenike Westerlo ile idmana çıkıyor Hasan Çetinkaya'nın sportif direktörlüğünü yaptığı Belçika'nın ikinci lig takımı Westerlo Emenike'yi kadrosuna katmak üzere.
27.08.2019 Futbol
Emenike sürprizi! Yeni takımı...
Emenike sürprizi! Yeni takımı... Belçika ekibi Westerlo, son olarak Las Palmas forması giyen Emmanuel Emenike'yi transfer etti.
20.07.2019 Futbol
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı
Emenike'den Aziz Yıldırım paylaşımı Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Emmanuel Emenike, sosyal medya hesabından eski başkan Aziz Yıldırım'la fotoğrafını paylaşarak, "Bugün seni görmek güzeldi baba" yorumunu yaptı.
13.05.2019 Fenerbahçe
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti
Marco Paixao, 1. Lig tarihine geçti Spor Toto 1. Lig'de Altay formasıyla 25 gole ulaşan Portekizli Marco Filipe Lopes Paixao, lig tarihinde "bir sezonda en fazla skor üreten yabancı oyuncu" unvanını ele geçirdi.
28.04.2019 TFF 1.Lig
Slimani'ye büyük şok! "Kapının önüne..."
Slimani'ye büyük şok! "Kapının önüne..." Olympiakos taraftarı, Slimani transferini Emenike örneğiyle veto etti: "Fenerbahçe'nin kapının önüne koyduklarını bu kulübe sokmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz? İslam Slimani'de yaşanan sürecin bir benzeri Emenike'de de yaşandı. Siz hiç akıllanmadınız mı!"
6.04.2019 Fenerbahçe
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..."
Emenike açıkladı! "Geri dönüyorum..." Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medyadan yaotığı paylaşımla Türkiye'yi çok özlediğini ve yakın zamanda geri döneceğini açıkladı.
20.03.2019 Futbol
Emmanuel Emenike geliyor!
Emmanuel Emenike geliyor! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Fenerbahçe-Galatasaray maçı için Kadıköy'e geleceğini açıkladı.
6.03.2019 Fenerbahçe
Emenike: Moses'i taraftar çok sever!
Emenike: Moses'i taraftar çok sever! Fenerbahçe’nin yeni transferi Victor Moses’ı eski sarı-lacivertli yıldız ve yakın arkadaşı Emmanuel Emenike, Milliyet için değerlendirdi, “Bence tam Fenerbahçe’ye göre bir isim. Taraftarın seveceği ve heyecanlandıracak bir isim” dedi.
27.01.2019 Fenerbahçe
Moses açıkladı: Bilgi aldım
Moses açıkladı: Bilgi aldım Fenerbahçe'nin kiralık olarak 1.5 yıllığına kadrosuna kattığı Victor Moses, kulüp binasında düzenlenen imza töreninin ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni gezdi. Futbol takımı idari menajeri Volkan Ballı ile tesisleri gezerek bilgi alan Nijeryalı futbolcu, sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcıları ile de tanıştı.
25.01.2019 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Emenike ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emenike haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.