Gazete Vatan Logo
Futbol Türkiye her an her şeyi yapabilir

Türkiye her an her şeyi yapabilir

Brezilya’nın yıldızlarından Willian kendileri için zorlu bir rakip olduğumuzu söyledi.

Türkiye her an her şeyi yapabilir

TAM 58 yıl sonra A Milli Takımımız'la ilk kez karşılaşacak olan Brezilya'nın yıldızlarından Willian, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini söyledi. Geçen sezon transfer olduğu Chelsea'de gösterdiği performans sayesinde Sambacılar'ın değişilmez isimlerinden biri olma seviyesine ulaşan 26 yaşındaki orta saha, Milli Takımımız'ın birçok kaliteli isminden oluştuğunu, özellikle de Arda Turan'ın büyük bir yıldız olarak öne çıktığını söyledi.

'ARDA BÜYÜK YILDIZ'

TÜRKİYE'DE bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu da ifade eden Willian, "Bu maç kendimizi test etmek açısından çok iyi bir sınav olacak. Türkiye yabana atılacak bir takım değil. Onların bazı eski maçlarını izledik. Her an her şeyi yapabilecek güce sahipler. Burada bir kazaya kurban gitmek istemiyoruz" diye konuştu.

BREZİLYA Milli Takımı'nın şu anki durumunu da değerlendiren Willian, "Dunga takımın başına geldikten sonra bambaşka bir ekip kimliğine büründük. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da var. Eminim onlar da en kısa sürede bize uyum sağlayıp katkı yapacaklardır. Türkiye ve Avusturya ile oynayacağımız maçları kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı