Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!

Gol yollarındaki en önemli ismi Onuachu’nun sakatlığıyla sarsılan Trabzonspor’da tecrübeli çalıştırıcı yeni 11’ini belirledi. Avcı’nın öncelikli tercihi Enis Destan olacak maçların gidişatına göre Umut Bozok da şans bulacak.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı planını hazırladı!

Trendyol Süper Lig’de üst üste aldığı galibiyetlerle hem moral bulan hem de üçüncülük için iddiasını bir kez daha kanıtlayan Trabzonspor’da Onuachu’nun sakatlığı keyifleri az da olsa kaçırdı.

Bordo-mavili takımın gol yollarındaki en önemli kozu olan tecrübeli futbolcunun Alanyaspor, Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Konyaspor maçlarını kaçırması bekleniyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın söz konusu maçlarda, Afrika Uluslar Kupası zamanındaki gibi yine Enis Destan olacak. 21 yaşındaki forvet Onuachu’nun milli takımına gittiği dönemde Süper Lig’de ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 3’er gol ile 1’er asistle oynamış, verilen şansı iyi değerlendirmişti.

Abdullah Avcı’nın ikinci tercihi ise maçın gidişatına göre Umut Bozok olacak. Hull City’ye giden Abdülkadir Ömür ile aynı dönemde yönetim kararıyla kadro dışı kalan ancak özür dilesi üzerine affedilen tecrübeli forvetin idmanlarda çok çalıştığı ve eski günlerine geri dönmek istediği öğrenildi. Onuachu’nun yokluğunda karşılaşmaların gidişatına göre Umut da şans bulacak.

Haberin Devamı

FIRTINA'DA İZİN BİTTİ

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda yarın oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına bir günlük aradan sonra devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avcı gözetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından şut ve pas çalışması yapan bordo-mavili futbolcular son bölümde ise taktik ağırlıklı maç oynadı.

YENİ BAŞKAN ÖREN

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı’na Mahmut Ören seçildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda Mahmut Ören, Hayrettin Hacısalihoğlu ve Emin Kahraman başkanlık için yarıştı. 1166 oyun 1124’ü geçerli sayılırken, oyların 613’ünü alan Ören, başkanlığa seçildi. Mahmut Ören, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, kendilerine gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacaklarını söyledi.