Başkanlık

Başkanlık

Son dakika başkanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.360 başkanlık haberi bulunmuştur. Tüm başkanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi
Zeydan Karalar makamını minik Ata Ergül’e teslim etti! Eğlence kompleksi istedi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, törenin ardından belediye binasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cebesoy İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencisi Ata Kemal Ergül’e teslim etti.
23.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Neçirvan Barzani ve Mesut Barzani’yle görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile bir araya geldi. Erdoğan, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.
22.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzincan'ın İliç ilçesindeki Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ihmalleri olanların ortaya çıkması için çalışacağının altını çizdi.
18.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı görevi devraldı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı görevi devraldı Adana’nın Yüreğir ilçesinde 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkanı adayı olarak seçimi kazanan Ali Demirçalı, düzenlenen törenle görevi devraldı.
5.04.2024 Adana
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı Amasya Belediye Başkanlığı'na 47 yıl sonra CHP'den seçilen Turgay Sevindi, Adalet Sarayı'nda mazbatasını alıp ardından Amasya Belediyesi'ndeki törenle görevini, MHP'li eski başkan Bayram Çelik'ten devraldı.
3.04.2024 Gündem
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti. Kurmaylarıyla bir araya gelen Erdoğan’ın gündeminde geçtiğimiz pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri vardı. Edinilen bilgilere göre, MYK’da bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonucu oluşan tabloya değinerek, AK Parti olarak oy oranlarının yüzde 44,3’ten yüzde 35,5’e, Cumhur İttifakı olarak ise yüzde 51,6’dan yüzde 40,5’e gerilediğine dikkati çekti. Partinin ciddi bir oy kaybı yaşadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun temel sebebinin ise 10 ay önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bu sefer sandığa gitmemesi olduğuna işaret etti.
2.04.2024 Gündem
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında  toplandı
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
2.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti
Başkanlık yarışında kayınbirader kazandı, enişte kaybetti İzmir’in Torbalı ilçesinde, kayınbirader ve eniştenin yarıştığı belediye başkanlığı seçimlerinde kazanan CHP’nin adayı Övünç Demir oldu. Demir’in ablası ile evli olan Özgür Erman Çağlar ise yarışı ikinci sırada tamamladı.
1.04.2024 Gündem
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları 2024: Sarıyer ilçesinde kim kazandı? 2024 Sarıyer belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Sarıyer ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Sarıyer belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Sarıyer ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Sarıyer ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Sarıyer ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları 2024: Bandırma ilçesinde kim kazandı? 2024 Bandırma belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları 2024: Bandırma ilçesinde kim kazandı? 2024 Bandırma belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bandırma ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bandırma belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bandırma ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bandırma ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları 2024: Esenyurt ilçesinde kim kazandı? 2024 Esenyurt belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Esenyurt ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Esenyurt belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Esenyurt ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Esenyurt ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Esenyurt ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.