Gazete Vatan Logo
Futbol Sonunda patladı!

Sonunda patladı!

Adı transfer döneminde Galatasaray ve Juventus'la sıkça geçen Interli Fredy Guarin sonunda patladı.

Sonunda patladı!

Sabah saatlerinde resmi twitter hesabından bir mesaj yayınlayan Guarin, kulübüne adeta isyan etti. Yöneticilere "Ben Inter'den gitmek istemedim, beni satışa siz çıkardınız" diye veryansın eden Guarin şu ifadeleri kullandı;

"Inter, kimseye gitmek istediğime dair birşey söylememişken beni satışa çıkardınız. Burada rahatım ve kendimi iyi hissediyorum. Bana, taraftarlara ve menajerime saygı duymanızı istiyorum. Eğer Inter'den ayrılırsam taraftarlar her zaman kalbimde olacak çünkü burada bir rüyayı gerçekleştirdim, bana her zaman saygı duydular. Eğer kalırsam gücümü sonuna kadar Inter'in başarısı için harcayacağım."

ANKET

Galatasaray'a hangi futbolcunun gelmesi sizce daha yararlı olur?


JUVENTUS İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Guarin twitter'dan kulüpte kalmak istediğine dair açıklamalarda bulunurken Inter yönetimi ise Juventus ile pazarlıklara devam ediyor. İtalya'dan gelen haberlere göre Juventus yöneticisi Beppe Marotta ve Inter'den Marco Branca Vucinic-Guarin takasını görüşmek için bir araya geldi. Ocak ayında gerçekleşmekte olan takas taraftar protestoları sebebiyle askıya alınmıştı. Geçen süreçte Vucinic, Valencia ve Arsenal'den gelen teklifleri reddederken Guarin ise Inter'le antrenmanlara çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı