Guarin

Guarin

Son dakika Guarin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Guarin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Guarin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Guarin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan guarin gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 guarin haberi bulunmuştur. Tüm guarin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkan açıkladı! 'Falcao'yu hayal ediyoruz'
Başkan açıkladı! 'Falcao'yu hayal ediyoruz' Millonarios'ın yönetim kurulu başkanı Gustavo Serpa, Radamel Falcao transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
19.01.2021 Galatasaray
Sözleşmesini feshedip Kartal olacak!
Sözleşmesini feshedip Kartal olacak! Shenhua ile sözleşmesini feshetmek üzere olan Guarin’e yeni kulüp arayan menajeri, Beşiktaş ile temasa geçti. Transferde son karar Abdullah Avcı’nın...
29.06.2019 Beşiktaş
Şok! Stadyum yandı
Şok! Stadyum yandı Shanghai Shenhua'ya yangın şoku. Sabaha karşı stadyumları yandı
28.03.2017 Futbol
Parayı kaliteye tercih ettiler
Parayı kaliteye tercih ettiler Kariyerine Avrupa'da devam edebilecek onlarca oyuncu, futbola ilgiyi arttırmak için astronomik maaşlar ödemekten kaçınmayan Çin ve ABD'de oynamayı tercih etti. Şanghay SIPG, Hulk için ödediği 55,8 milyondan sonra Oscar'ı da 60 milyon avroya kadrosuna katarak Alex Teixeira için ödediği 50 milyon avroyla Jiangsu Suning'e ait "Çin Süper Ligi transfer rekoru"nu 2 kez kırdı. Şanghay Shenhua'nın renklerine bağladığı Carlos Tevez, yıllık alacağı öne sürülen 38 milyon avroyla "futbol tarihinin en yüksek maaşını kazanan ismi" oldu
9.01.2017 Futbol
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti
Witsel, Çin Süper Ligi'ne gitti Çin Süper Ligi takımlarından Tianjin Quanjian, Rus kulübü Zenit'in Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel'i kadrosuna kattı.
23.09.2021 Futbol
Carlos Tevez resmen Shanghai'da!
Carlos Tevez resmen Shanghai'da! Ve rekor imza geldi! Carlos Tevez resmen Shanghai'da!
29.12.2016 Futbol
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı!
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı! ABD'nin ardından dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olarak gösterilen Çin'de, futbolu sevdirme ve yayma politikalarına rağmen istenen başarı bir türlü gelmiyor.
11.11.2016 Futbol
Çinliler'in son rüyası Zlatan!
Çinliler'in son rüyası Zlatan! Astronomik rakamlarla transfer piyasasını altüst eden Çin ekipleri için flaş transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.
9.02.2016 Futbol
Yaya Toure'ye çılgın teklif!
Yaya Toure'ye çılgın teklif! İngiliz basını, Çin ligi ekiplerinden Jiangsu Suning’in, Manchester City’nin Fildişi Sahilli yıldızı Yaya Toure'ye astronomik bir teklif sunduğunu iddia etti.
3.02.2016 Futbol
Çin’in rekorunu kırdı
Çin’in rekorunu kırdı Ara transfer döneminin şampiyonu Çinliler, rekor bir transfere daha imza attı.
3.02.2016 Futbol
Çin’in büyük atağı!
Çin’in büyük atağı! 1.5 milyar nüfusuna karşın futbolda etkin olmayan Çin, tarihi hamlelerle futbolun oyun kurucularından biri olmak istiyor
31.01.2016 Futbol
Tek resmi teklif Fenerbahçe'den
Tek resmi teklif Fenerbahçe'den Sezon başında ilk 11'in değişmez bir ismiyken daha sonra Roberto Mancini tarafından yedeğe çekilen Guarin, adım adım Fener'e yaklaşıyor.
13.01.2016 Fenerbahçe
Sezon başında istedi, şimdi alıyor!
Sezon başında istedi, şimdi alıyor! Sarı-lacivertliler, sezon başında isteyip alamadığı Kolombiyalı orta saha oyuncusu Fredy Guarin için Inter'e 7 milyon Euro teklif etti.
4.01.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe 15 milyon Euro ayırdı!
F.Bahçe 15 milyon Euro ayırdı! Sarı-Lacivertliler, ocak ayı transfer dönemi için 15 milyon Euro'luk bütçe ayırdı.
8.11.2015 Fenerbahçe
Melo atıldı Inter kazandı
Melo atıldı Inter kazandı İtalya Serie A'nın 10. hafta maçında Bologna ile Inter karşı karşıya geldi.
27.10.2015 Futbol
Milano derbisi Inter'in
Milano derbisi Inter'in İtalya Serie A'nın 3. hafta derbi maçında Inter ile Milan, karşı karşıya geldi.
13.09.2015 Futbol
Yeni Appiah bulundu!
Yeni Appiah bulundu! Fenerbahçe aradığı tipteki oyuncu olarak Sırp isimde karar kıldı.
9.08.2015 Fenerbahçe
Menajeri F.Bahçe'nin teklifini doğruladı
Menajeri F.Bahçe'nin teklifini doğruladı Inter'de forma giyen Fredy Guarin'in menajeri Marcelo Ferreyra, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.08.2015 Fenerbahçe
Mancini sessiz kaldı
Mancini sessiz kaldı Galatasaray ile özel maçta karşılaşacak İtalya Serie A takımlarından Inter, İstanbul'a geldi.
1.08.2015 Galatasaray
F.Bahçe'den Guarin açıklaması
F.Bahçe'den Guarin açıklaması Fenerbahçe'de son futbolcu Inter'in Kolombiyalı yıldızı Fredy Guarin oldu.
23.07.2015 Fenerbahçe
'Gömü bulmadık, hesap ortada'
'Gömü bulmadık, hesap ortada' Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yıldız transferlerinin parasal kaynağını açıkladı.
11.07.2015 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Casillas açıklaması
Aziz Yıldırım'dan Casillas açıklaması Aziz Yıldırım, "Volkan'ı bitirmek için kaleci aldı" diye yazdılar; Öyle olsa Casillas'ı alırdık. Casillas gelmek de istedi" dedi.
11.07.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'de son aday Jordy Clasie
F.Bahçe'de son aday Jordy Clasie Orta sahaya bir transfer dahaya yapmak isteyen Fenerbahçe, Feyenoord'a Jordy Clasie için teklif yaptı.
11.07.2015 Fenerbahçe
Orta saha bombası Chelsea'den!
Orta saha bombası Chelsea'den! Özellikle Nani ve Van Persie’yle transferde çıtayı iyice yükselten Fenerbahçe, orta saha için de kaliteli bir oyuncu arayışında. / FANATİK
10.07.2015 Fenerbahçe
'Volkan Demirel'i kurtarma timi'
'Volkan Demirel'i kurtarma timi' "Casillas’lardan Ospina’lardan Fabiano Ribeiro’ya düşüşler; Guarin’lerden Josef’lere kayışlar soru işaretlerimi artırdı."
3.07.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Guarin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki guarin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.