Gazete Vatan Logo
Galatasaray Rodrigues Aslan oldu

Rodrigues Aslan oldu

Kullanmadığı isimleri bir bir gönderen Cimbom, transfer dönemindeki ilk takviyesini de yaptı.

Rodrigues Aslan oldu

HAMİT Altıntop, Jem Paul Karacan, Lukas Ontivero, Kolbeinn Sigthorsson gibi hiçbir fayda alamadığı oyuncuları üstüne para ödeyerek gönderen G.Saray, ocak transfer döneminde kadrosona ilk takviyeyi yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp bir süredir peşinde olduğu Garry Rodrigues için oyuncunun kulübü PAOK’u sonunda ikna etti ve artık iş sadece imzaya kaldı.

SON günlerde Lukas Podolski’nin Çin’e transfer olma ihtimali iyiden iyiye ciddiye binmeye başlayınca G.Saray, Alman yıldızın yerini doldurmak için arayışlarını hızlandırmış ve bu araştırmalar sonucunda Garry Rodrigues isminde karar kılınmıştı. Sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki sol açığı ikna etmekten zorluk yaşamazken oyuncunun kulübü PAOK bonservis konusunda zorluk çıkarıyordu.

SÖZLEŞME 3.5 YILLIK

G.SARAY’A gelmeyi kafasına koyan Rodrigues, Yunan ekibini kafasında bitirirken PAOK da son zamanlarda oyuncudan ümidi kesmiş ve yerine Iraklis forması giyen Lazaros Lamprou’yu transfer etmişti. Bu hamlenin ardından G.Saray’ın Rodrigues’i alabilmesi için geriye sadece PAOK’un bonservis konusunda ikna edilmesi kalmıştı.

Haberin Devamı

YUNAN temsilcisi 4 milyon Euro bonserviste diretirken G.Saray’ın ilk teklifi 2.5 milyon Euro’ydu. Yapılan pazarlıklar sonrasında sarı-kırmızılılar, PAOK’la 3.5 milyon Euro’da el sıkıştı ve Rodrigues, G.Saray’ın 2017’deki ilk transferi oldu. 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak olan 26 yaşındaki oyuncunun mukavelesinin son sezonunu uzatma opsiyonu G.Saray’da olacak.