Jem Paul Karacan

Jem Paul Karacan

Son dakika Jem Paul Karacan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Jem Paul Karacan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Jem Paul Karacan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Jem Paul Karacan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan jem paul karacan gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 jem paul karacan haberi bulunmuştur. Tüm jem paul karacan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jem Karacan'ın yeni adresi Avustralya!
Jem Karacan'ın yeni adresi Avustralya! Avustralya Birinci Futbol Ligi ekibi Central Coast Mariners, Jem Paul Karacan'ı transfer etti.
24.01.2019 Futbol
Jem Paul Karacan'dan olay tweet
Jem Paul Karacan'dan olay tweet Galatasaray'ın eski futbolcusu Jem Paul Karacan, Beşiktaş derbisi sonrası olay bir paylaşımda bulundu ve kısa zamanda sosyal medyada büyük ses getirdi.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'dan 8 milyon Euro
Galatasaray'dan 8 milyon Euro Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği ve sözleşmelerini feshettiği futbolcular için 8 milyon avroyu aşkın para ödedi.
1.02.2017 Galatasaray
Galatasaray son dakika transfer haberleri (12 Ocak)
Galatasaray son dakika transfer haberleri (12 Ocak) Galatasaray transfer döneminin hareketli takımlarında olma özelliğini sürdürüyor. Galatasaray transferde son dakika hamlesi ile Ahmet Çalık'ı bitirdi. Gençlerbirliği ile el sıkışan yönetim Ahmet Çalık ile de anlaştı. Diğer opsiyonlarıda gözden geçiren Galatasaray transfer için arayışlarına hız kesmeden devam ediyor.
12.01.2017 Futbol
'Galatasaray'dan bize 5 oyuncu teklif edildi'
'Galatasaray'dan bize 5 oyuncu teklif edildi' Samsunspor Teknik Direktörü Osman özköylü, transferler ile iligli yaptığı açıklamada "Galatasaray'dan bize 5 oyuncu teklif edildi" dedi.
24.09.2021 Galatasaray
Rodrigues Aslan oldu
Rodrigues Aslan oldu Kullanmadığı isimleri bir bir gönderen Cimbom, transfer dönemindeki ilk takviyesini de yaptı.
7.01.2017 Galatasaray
Galatasaray büyük israf!
Galatasaray büyük israf! Galatasaray yanlış transfer politikaları nedeniyle artan mali açığı Florya ve Riva gibi taşınmazlarını elden çıkararak kapatmak isterken bir skandal daha patlak verdi. 4 futbolcuya verdiği 2 milyon 140 bin Euro'yu da resmen "çöpe attı". İşte "Saray'da vurgun"un detayları...
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da şok! İki oyuncu resmen gönderildi
Galatasaray'da şok! İki oyuncu resmen gönderildi Galatasaray, Jem Karacan ile Ontivero’nun sözleşmesinin feshedildiğini yazdı. KAP'a yapılan açıklama haberimizde...
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray, Jem Karacan'ın da gönderecek
Galatasaray, Jem Karacan'ın da gönderecek Sarı-Kırmızılılar, 28 yaşındaki Jem Paul Karacan'ın sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.
24.09.2021 Galatasaray
G.Saray'da 5 isim daha yolcu
G.Saray'da 5 isim daha yolcu Lige verilen arada kadrosunda revizyona giden Galatasaray'da 5 oyuncunun daha sözleşmesinin feshedilmesi kararı alındı.
30.12.2016 Fenerbahçe
Riekerink'in transfer isteğine UEFA kriteri engeli!
Riekerink'in transfer isteğine UEFA kriteri engeli! Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink devre arasında en az 4 transfer istediği öğrenildi. Ancak Başkan Dursun Özbek UEFA'nın koyduğu yıllık 65 milyon euro kadro bütçesini aşmamak istiyor.
24.09.2021 Galatasaray
"Emre Mor için 'Messi' dediler'
"Emre Mor için 'Messi' dediler' Koray Palaz, Emre Mor'un Milli Takım'a katılma sürecini anlattı.
23.09.2021 Futbol
'Kim gördüyse Messi dedi'
'Kim gördüyse Messi dedi' Beşiktaş izleme ekibinde çalışırken Emre Mor’u keşfeden Koray Palaz, bir yıldızın doğuş öyküsünü anlattı: Kim gördüyse Messi dedi.
23.09.2021 Futbol
Kiralıklar Aslan'ı 7 bitirdi!
Kiralıklar Aslan'ı 7 bitirdi! UEFA'nın 60 milyon Euro sınır belirlediği G.Saray, kiralıkları hemen yollamak istiyor.
24.09.2021 Galatasaray
Hamza Hamzaoğlu kararını verdi
Hamza Hamzaoğlu kararını verdi Bursaspor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, yönetimden kiralık olarak forma giyen Sercan Yıldırm ve Jem Paul Karacan’ın bonservisinin alınmasını istedi
2.05.2016 Futbol
Felipe Melo’da flaş gelişme…
Felipe Melo’da flaş gelişme… G.Saray’ın sezon başında 3,7 milyon Euro bonservis bedeliyle İnter’e sattığı Felipe Melo’yla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
5.04.2016 Galatasaray
'F.Bahçeliydim inkar mı edeyim'
'F.Bahçeliydim inkar mı edeyim' Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, hedeflerinin ilk 6 içerisinde yer almak olduğunu belirterek, “Bazı kulüpler ceza alırsa 6’ıncı, 7’incide Avrupa’ya gidebilir” dedi. Hamzaoğlu ayrıca küçükken Fenerbahçeli olduğunu açıkladı.
8.02.2016 Futbol
Üç ismin daha biletini kesti
Üç ismin daha biletini kesti Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun teknik direktör olarak göreve gelmesi ile kadroda yaşanan değişim devam ediyor.
6.02.2016 Futbol
G.Saray'ın UEFA listesi belli oldu
G.Saray'ın UEFA listesi belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde İtalyan temsilcisi Lazio ile eşleşen G.Saray, UEFA'ya yeni takım listesini gönderdi.
4.02.2016 Galatasaray
Jem Karacan Bursaspor'da
Jem Karacan Bursaspor'da Bursaspor, Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Jem Paul Karacan ile anlaşmaya vardı.
1.02.2016 Galatasaray
Jem ve Koray'a talip...
Jem ve Koray'a talip... Hamza Hamzaoğlu eski öğrencilerini istiyor!
1.02.2016 Futbol
Aslan gol oldu yağdı!
Aslan gol oldu yağdı! Gruptan lider çıkmayı garantileyen Galatasaray, konuk ettiği Kastamonuspor 1966'yı 4-1'lik skorla mağlup etti.
26.01.2016 Galatasaray
G.Saray'da 4 isim kadro dışı!
G.Saray'da 4 isim kadro dışı! Galatasaray'da devre arasında takımdan gönderilecek isimler büyük oranda netleşti.
22.01.2016 Galatasaray
Kaderleri belli olacak
Kaderleri belli olacak Aslan'ın, Türkiye Kupası grup maçında Akhisar'la karşılaşacağı mücadele, aynı zamanda takımdaki bazı oyuncuların da geleceğini netleştirecek.
18.01.2016 Galatasaray
Umut Bulut’a küfürlü tepki
Umut Bulut’a küfürlü tepki Galatasaray futbol takımı, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Karşıyaka maçının ardından sezonun ikinci yarısı öncesindeki kamp çalışmaları kapsamında Antalya'ya geldi. Havalimanında takımı karşılayan bazı taraftarlar Umut Bulut'u protesto etti.
10.01.2016 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Jem Paul Karacan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki jem paul karacan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.