Gazete Vatan Logo
Futbol Milan o yıldız için pusuda

Milan o yıldız için pusuda

Arda Turan ve Emre Belezoğlu'ndan sonra sıra Fenerbahçeli yıldıza geldi

Milan o yıldız için pusuda

Ara transfer dönemi yaklaştıkça transfer söylentileri de ayyuka çıkmaya başladı. Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun Atletico Madrid'e transfer olmasının ardından spor otoriteleri sıranın Gökhan Gönül'e geldiği yönünde görüş bildirmeye başladı. Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde "15 milyon euroya serbest kalır" maddesi bulunan Gökhan için bazı İngiliz takımlarının yanı sıra İspanyol takımlarının da nabız yokladığı sarı-lacivertli camia içerisinde de hemen her dönem yüksek sesle dile getirilmiştir.

Gökhan Gönül ile ilgili son dönemlerin en çarpıcı iddiası Takvim Gazetesi'nden geldi. Gazetede yer alan habere göre; AC Milan ve Roma, milli futbolcu için Fenerbahçe Yönetimi ile görüşme zemini ayarlamaya çalışıyor.

Gazetede yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı; "Fenerbahç'nin milliün futbolcusu Gökhan Gönül yine Avrupa'nın dev kulüplerinin gündemine girmeyi başardı. İtalya Ligi Serie A takımlarından Milan'ın Gökhan'ı takibe aldı ve Fener yönetimi ile görüşmelere başladığı ifade ediliyor.

Gökhan'ın sözleşmesinde "15 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunuyor. Fakat Milan'ın bu rakamdan daha düşük bir bonservis bedeli teklif ettiği tahmin ediliyor. Bu arada Gökhan'ı isteyen tek kulüp Milan değil. Roma kulübü de Gökhan için girişimlere başladığı ifade ediliyor. Her zemen Fenerbahçe'yi tercih ettiğini söyleyen Gökhan Gönül için son kararı yönetim verecek! Ancak Gökhan'ın satılması durumunda yönetimin yurt dışından sağ bek arayışına girebileceği belirtiliyor.

Gökhan Gönül'ün daha önce Barcelona ve Arsenal başta olmak üzere bir çok ünlü takımla adı anılmıştı. Ancak Fener yönetimi 15 milyon Euro'luk bonservis ücretinden taviz vermemiş Gökhan'da hiç üstelememişti... Alex, Gökhan için "Bünyesi sağlam ve çok güçlü. Ama onun ekstra çalıştığını hiç görmedim" demişti. Şimdi herkes "Gökhan çok çalışsa kim bilir hangi takımdaydı" yorumunu yapıyor."

Haberin Devamı