Gazete Vatan Logo
Galatasaray Melo'nun alternatifi De Jong

Melo'nun alternatifi De Jong

Şampiyon Galatasaray orta alanı takviye için Milan'ın Hollandalı yıldızı Nigel De Jong'un transferi için harekete geçiyor.

Melo'nun alternatifi De Jong

Sarı kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek transfer için kollar sıvadı. Sezonu iki kupayı kapatmanın coşkusu ile transferi askıya almış gibi görünen Galatasaray'da, Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte sezonun planlamasını yapmaya başladı.

Sarı Kırmızılı kulüpte ilk hedef ise şampiyonluk töreni sonrası ayrılık mesajları atan Felipe Melo'nun gidiş ihtimaline karşı alternatifini bulmak. Melo'yu Roberto Mancini Inter'e isterken, Galatasaray ise Melo'nun alternatifini İtalya'dan buldu. Milan'ın Hollandalı 30 yaşındaki ön liberosu Nigel De Jong transferi için menajeri ile temasa geçen sarı kırmızılılar, De Jong'u yılda 2.2 milyon euroya ikna etmek için pazarlığı yoğunlaştırdı.

Mancini'nin İnter'e gelmesi için temasta olduğu Melo ise Sarı Kırmızılı kulüple 1 yıl olan sözleşmesine ilave 3 yıl daha istiyor ve bu yüzden sosyal medya yoluyla Galatasaray Yönetimi'ne mesajlar gönderiyor. Galatasaray'dan yılda 3.3 milyon euro kazanan Melo sözleşmesinin uzatılmasını isterken ayrıca ücretinin yıllık 3.8 milyon euroya çıkarılmasını talep ediyor. Bu gelişmeler ışığında Galatasaray Melo'nun restine karşılık Nigel De Jong'un transferi için girişimlerini yoğunlaştırdı.

Haberin Devamı