Nigel De Jong

Nigel De Jong

Son dakika Nigel de Jong haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nigel de Jong ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nigel de Jong haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nigel De Jong

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nigel de jong gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 nigel de jong haberi bulunmuştur. Tüm nigel de jong haberleri aşağıda listelenmiştir.
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, birçok yıldız ismin yer aldığı jübileyle yeşil sahalara veda etti.
27.05.2018 Fenerbahçe
Galatasaray bedava gönderdi dev kulüp peşine düştü
Galatasaray bedava gönderdi dev kulüp peşine düştü Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Mainz'a transfer olan Hollandalı futbolcu Nigel de Jong'un sezon sonunda eski takımı Ajax'a gideceği iddia edildi.
17.03.2018 Futbol
Başkanın aklı UEFA'da
Başkanın aklı UEFA'da 9 Mart’ta yapılacak toplantı sarı-kırmızılıların da Avrupa’daki kaderini belirleyecek. Daha önce Avrupa kupalarına katılmama cezası alan G.Saray, bir kez daha bu durumla karşılaşmamak için tüm kozlarını masaya koyacak.
1.03.2018 Galatasaray
Galatasaray ara transferi karlı kapattı!
Galatasaray ara transferi karlı kapattı! Futbolda ikinci transfer ve tescil döneminin son gününü oldukça yoğun geçiren Galatasaray, bu süreci rekorla kapattı.
1.02.2018 Galatasaray
Galatasaray beğenmedi Almanya'da yıldız oldu
Galatasaray beğenmedi Almanya'da yıldız oldu Galatasaray'da kadroda hiç düşünülmeyen ve Mainz 05'e gönderilen Nigel de Jong'a Almanya'daki ilk maçlarının ardından övgü yağıyor.
23.01.2018 Galatasaray
Fatih Terim'den önemli açıklamalar!
Fatih Terim'den önemli açıklamalar! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımda transfere ihtiyaç olduğunu belirterek, özellikle sol beke ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
10.01.2018 Galatasaray
Nigel de Jong imzayı attı!
Nigel de Jong imzayı attı! Galatasaray ile bulunan sözleşmesini bugün karşılıklı anlaşma ile fesheden Nigel de Jong, Almanya Ligi ekiplerinden Mainz 05'e transfer oldu.
5.01.2018 Galatasaray
Ve Galatasaray KAP'a bildirdi!
Ve Galatasaray KAP'a bildirdi! Galatasaray, De Jong'un sözleşmesini karşılıklı anlaşma yoluyla sonlandırıldığını açıkladı!
5.01.2018 Galatasaray
Bavullarını topladı ayrılıyor!
Bavullarını topladı ayrılıyor! Ligin ikinci yarısına Fatih Terim'le hazırlanan Galatasaray'da takımda kalacak ve gidecek isimler netleşiyor!
4.01.2018 Galatasaray
Lato geldiği gibi gidiyor
Lato geldiği gibi gidiyor Sezon başında transfer edilen Latovlevici için Sivasspor ile anlaşmaya varıldı.
3.01.2018 Galatasaray
Galatasaray'a Fernando'dan kötü haber!
Galatasaray'a Fernando'dan kötü haber! Galatarasaray'ın yıldız oyuncusu Fernando'nun son durumu belli oldu.
26.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'da moraller yerinde
Galatasaray'da moraller yerinde Süper Lig'de dün Fatih Terim yönetiminde ilk maçına çıkan Galatasaray'da kazanılan 3-1'lik Göztepe maçı sonrası moraller yerinde.
25.12.2017 Galatasaray
İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i
İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i Tüm takımı yeniden sisteme dahil etmek isteyen İmparator, ilk adımlarını da yaptığı toplantıyla attı. Terim, genel af çıkarırken tüm oyunculara da şans vereceğini gösterdi.
23.12.2017 Galatasaray
Antrenmanda sürpriz isim!
Antrenmanda sürpriz isim! Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında yarın Göztepe ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
23.12.2017 Galatasaray
Hakan Balta-De Jong dönüyor!
Hakan Balta-De Jong dönüyor! Galatasaray'da Fatih Terim döneminin başlamasıyla birlikte kadroda da revizyona gidiliyor. Aslan'ın hocası imza töreninde takıma dönecek iki ismi açıkladı.
22.12.2017 Galatasaray
Hollandalılar ziyarette buluştu
Hollandalılar ziyarette buluştu Süper Lig’de forma giyen Hollandalı futbolcular, dün İstanbul’daki Hollanda Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.
21.12.2017 Galatasaray
36 milyona sıfır dakika
36 milyona sıfır dakika Galatasaray’da bu sezon ligde tek bir dakika bile forma giymeyen 7 oyuncu, maaş bütçesinde 8 milyon Euro’luk yer kaplıyor.
15.11.2017 Galatasaray
Bekle bizi Asamoah!
Bekle bizi Asamoah! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yabancı kuralı ile ilgili açıklamaları G.Saray yönetimini rahatlattı.
14.11.2017 Galatasaray
Tudor listeyi verdi! Aslan'da temizlik vakti...
Tudor listeyi verdi! Aslan'da temizlik vakti... Sezon başında Galatasaray’ın kadrosunu sil baştan değiştiren ve bambaşka bir oyun anlayışı ortaya çıkaran Tudor, operasyona devre arası ve sezon sonunda da devam edecek. Hırvat teknik adamın gönderilecek isimler listesinde başı Selçuk İnan çekiyor...
7.10.2017 Galatasaray
Galatasaray'da iki ayrılık birden
Galatasaray'da iki ayrılık birden Devre arasında İki Hollandalı oyuncunun menajeriyle görüşmeler yapıldığı ve devre arasında yolların ayrılması için uzlaşma sağlandığı belirlendi. De Jong'un ABD'ye dönmesi, Donk'un ise büyük ihtimalle İspanya'ya gitmesi bekleniyor.
14.09.2017 Galatasaray
Tudor'dan sürpriz kamp kadrosu
Tudor'dan sürpriz kamp kadrosu Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 4. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu.
9.09.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Arda Turan açıklaması!
Dursun Özbek'ten Arda Turan açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yeni transferler Jason Denayer, Iasmin Latovlevici ve Cedric Carrasso'nun imza töreninde konuştu.
8.09.2017 Galatasaray
Gitmiyorlar!
Gitmiyorlar! Hakan Balta, De Jong ve Cavanda... Galatasaray’da kadro dışı bırakılan bu üç isim, kendilerine gelen tüm teklifleri geri çeviriyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, gözden çıkarılan oyuncuların maliyetinden kurtulmak için yeni formül arıyor
30.08.2017 Galatasaray
Başkan Özbek'ten oyunculara çağrı!
Başkan Özbek'ten oyunculara çağrı! Hakan Balta, Nigel de Jong, Ryan Donk ve Cavanda için G.Saray bu sezon toplam 6 milyon 125 bin Euro ödeyecek. Fayda sağlamayan bu isimlerin yerine yenilerinin alınması için dört oyuncunun da ayrılması şart! Başkan Özbek de Florya’ya giderek bu oyunculara tatlı sert bir uyarıda bulunup gitmelerini istedi.
22.08.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Nigel De Jong ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nigel de jong haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.