Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Madrid'e taraftar akını

Madrid'e taraftar akını

Fenerbahçeli taraftarlar Madrid'e gelmeye başladı.

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Fenerbahçe Ülker'i yalnız bırakmamak için Türk taraftarlar Madrid'e gelmeye başladı.

İstanbul-Madrid arası günlük 3 seferi olan Türk Hava Yolları'nın bugün ve yarınki uçuşları tamamen dolarken, taraftarlar için bir de ek sefer konulduğu öğrenildi. Pegasus havayollarının da günde bir olan seferinin yanına 2, Atlasjet'in de 4 charter uçuş koyduğu bilgisi alındı.

Bu arada Madrid'e gelen Fenerbahçeli taraftar grupları, Avrupa Ligi'nin etkinliklerine katılıp, takımlarını desteklemeye başladı. Taraftarların ortak şikayeti pahalı maç biletleri ve İspanyol Konsolosluğu'nun vize vermemesi olarak öne çıktı.

Chicago'dan gelen bir taraftar, takımı için dünyanın her yerine gittiğini belirterek, "Böyle başarılar yaşatsınlar biz geliriz. Avrupa'da yaşayan taraftar toplulukları daha önce yaşadıkları tecrübeleri Twitter'da paylaşıyor. Spor salonunun kapılarını zorlayarak ya da sahte barkodlar ile maça girmeye çalışacaklar olacağını duyuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İstanbul'dan gelen ve maça giriş bileti olan diğer bir Fenerbahçeli taraftar da takımlarının kendilerine tanık olabilecekleri en büyük başarıyı yaşattığını ifade ederek şöyle konuştu:

"Takımımızı yerinde görmek istedik. İnşallah sonu güzel olur. Birçok taraftarın sadece bu ortamı yaşamak için Madrid'e geleceği söyleniyor. Kaldırım tribünü yapacaklar. Bazılarının biletleri 'karaborsadan bulabilir miyim?' diye son dakika umudu var. Bazıları dışarıdan da olsa takımı desteklemek için buraya geldi. Biletler çok pahalı olduğu için alamayanlar var. Ayrıca çok fazla kişi de İspanyol Konsolosluğu'nun vize vermemesinden dolayı gelemedi."

Madrid'e gelen Fenerbahçeli taraftarların yarın saat 12.00'de kent merkezindeki opera binasının önünde toplanacakları belirtildi. Yaklaşık 3 bin Fenerbahçeli taraftarın Madrid'de olmasının beklendiği ifade edildi.