Gazete Vatan Logo
Galatasaray Leiva olmadı, Bastian'la Diarra'da!

Leiva olmadı, Bastian'la Diarra'da!

Ön libero transferine olmazsa olmaz gözüyle bakan sarı-kırmızılılar, listedeki üç isimden de kesin olarak vazgeçti.

Leiva olmadı, Bastian'la Diarra'da!

Türkiye’ye gelmek için istekli olan Sambacı, Liverpool menajeri Klopp’tan vize alamadı. Lassana 10 milyonluk cezasını halledemezken Schweinsteiger de rafa kalktı. Aslan şimdi bu isimler ayarında bir yıldız için ava başladı

EREN Derdiyok, Tolga Ciğerci ve Luis Pedro Cavanda transferlerini art arda açıklayan G.Saray uzun süredir peşinde koştuğu Lucas Leiva’da hedefine ulaşamadı. Liverpool menajeri Jürgen Klopp takımda üst üste yaşanan sakatlıklar sonrasında Brezilyalı oyuncuyu göndermekten vazgeçerken sarı-kırmızılılar geçen hafta transferi bitirme noktasına geldiği transferi rafa kaldırmak zorunda kaldı.

LEIVA’NIN transfer görüşmelerini bizzat yürüten G.Saray Sportif A.Ş. yöneticisi Levent Nazifoğlu da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Leiva, G.Saray’a gelmek için çok istekliydi. Eşinin Türkiye’ye gelmek istemediği gibi haberler tamamen dedikoduydu ve oyuncu ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Leiva, geçtiğimiz gün bizzat arayarak bizden bir gün daha süre istedi.

ARAYIŞ BAŞLADI

Klopp ile görüştü ancak Klopp, oyuncusunun gidişine izin vermedi. Yapılan son görüşmeden sonra, Leiva konusu bizim için artık kapanmıştır. Artık başka bir oyuncuya yönleneceğiz” dedi.

Haberin Devamı

BU gelişmelerin ardından sarı-kırmızılılar rotasını yine Lassana Diarra’ya çevirdi. Ancak bu transfer de oyuncunun Lokomotiv Moskova’dan Marsilya’ya transferi sırasında usülsüzlük yaptığı gerekçesiyle aldığı 10 milyon Euro’luk cezasını bir türlü çözememesi üzerine yattı. Listedeki bir diğer isim olan Bastian Schweinsteiger ise çeşitli nedenlerden dolayı Aslan olmak istemedi.

BU gelişmeler üzerine hemen harekete geçen yönetim, söz konusu isimler ayarında bir yıldızın transferi için düğmeye bastı.